Ο Οβελίξ Πανταζής θα πέσει στο καζάνι της νεότητας «Έχω παραγγείλει χάπι νεότητας»
Showbiz

Ο Οβελίξ Πανταζής θα πέσει στο καζάνι της νεότητας «Έχω παραγγείλει χάπι νεότητας»

Στο καζάνι της νεότητας σαν άλλος Οβελίξ θα πέσει ο Λευτέρης Πανταζής και το... εννοεί! Ο τραγουδιστής μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε πως έχει παραγγείλει χάπια νεότητας.

Στη Ρωσία έκανες τέσσερις τάξεις του δημοτικού. Μετά;
"Εκεί πήγα σε 4 τάξεις του δημοτικού, έμαθα ρώσικα. Εδώ πήγα ένα μήνα να μάθω την αλφαβήτα. Δεν μίλαγα καλά ελληνικά, κάτι αρχαία ελληνικά ποντιακά έλεγα και γελάγανε στην τάξη όταν με ρωτούσαν και απαντούσα λίγο περίεργα. Στα τρία χρόνια έβγαλα το δημοτικό. Ήμουν καλός, απλά δεν είχαμε χρήματα για να συνεχίσω το γυμνάσιο το νυχτερινό. Δούλευε όλη η οικογένεια για να επιβιώσουμε. Τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου ήταν όταν «έχασα» τον πατέρα μου, που ήταν το στήριγμα μου. Η ματιά του πατέρα μου από εκεί ψηλά μου έδωσε τη δύναμη και τα κατάφερα. Υπάρχει μια ευλογία και συνεχίζω... αντέχω. Τώρα έχουν βγάλει κάποια χάπια νεότητας κι έχω παραγγείλει ένα ολόκληρο καζάνι να μου φέρουνε"
Τι σκοπεύεις να κάνεις τα χάπια νεότητας;
«Τίποτα, θα τα μοιράσω σε μερικούς φίλους που έχουν πρόβλημα και λένε ότι μεγάλωσαν. (Γέλια.) Εγώ τώρα ξεκινάω!
Δεν έχεις θέμα με το χρόνο;
«Αυτός έχει προβλήματα. Όλο μου λέει: «Τι κάνεις, τι πίνεις;» και του λέω: «Κάτσε εκεί που είσαι, άσε με ήσυχο και ασχολήσου με άλλους». (Γέλια.) Δεν πιστεύω ότι θα γεράσω ποτέ. Μωρό ήρθα, μωρό θα φύγω», λέει στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved