Λευτέρης Πανταζής: Ο αρραβώνας στα καμαρίνια και τα βαφτιστήρια του
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Ο αρραβώνας στα καμαρίνια και τα βαφτιστήρια του

O Λευτέρης Πανταζής αρραβώνιασε  ζευγάρι στο καμαρίνι του.

«Ήρθαν στο καμαρίνι μου με τις βέρες και μου είπαν ότι θέλουν να τους αρραβωνιάσω, γιατί με τα τραγούδια μου γνωρίστηκαν. Έχω κάνει πολλά τέτοια. Έχω κάνει 14 κουμπαριέ5, έχω κάνει 40 βαφτίσεις κοριτσιών, μόνο κορίτσια βάφτιζα. Η πιο μικρή είναι 12 χρονών, την είδα πριν από λίγες ημέρες και της ψώνισα ρούχα. Οι άλλες έχουν μεγαλώσει, έχουν κάνει παιδιά... χαθήκαμε λιγάκι, είμαι όμως ο δεύτερος μπαμπάς τους» τόνισε στο Λοιπόν.

-Δεν σκέφτηκες ποτέ να παντρευτείς;

‘Δεν έτυχε να παντρευτώ. Στο παρά πέντε κάτι γι-νόταν και χωρίζαμε. Τρεις φορές αρραβωνιάστηκα και μια φορά ήμουν στο «τσακ» να παντρευτώ, μετά έγινε κάτι και... τα γνωστά προβλήματα που συμβαίνουν στις οικογένειες. Δεν μετάνιωσα, απλά καμιά φορά με πιάνει το παράπονο και λέω: «Γιατί να μην έχω 2-3 παιδιά ακόμα;». Δεν με πήραν τα χρόνια, αλλά...»

-Σκέφτεσαι να παντρευτείς τώρα και να κάνεις παιδιά;

«Ποτέ μη λες ποτέ, γιατί δεν ξέρει$ τι μπορεί να συμβεί. Πάντα θέλω, δεν θέλω να μείνω μόνος στη ζωή μου. Η μοναξιά δεν είναι η καλύτερη σύντροφος και δεν πολεμιέται, δεν αντέχεται. Μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασα βλέπω τη ζωή διαφορετικά. Ο Θεός με δοκίμασε για να με συνεφέρει. Έχω αλλάξει τρόπο ζωής γενικά. Είμαι πιο πολλές ώρες με το παιδί μου, το οποίο δεν το έζησα όταν ήταν μικρό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved