Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο της υιοθεσίας»
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό το ενδεχόμενο της υιοθεσίας»

Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε αν έχει σκεφτεί με τον σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδάκι.

Ο Αντώνης είναι το στήριγμα σου, ο άνθρωπος σου;

Πώς δεν είναι; Φυσικά και είναι.

Σου κάνει κριτική, σε επηρεάζει;

Βεβαίως. Και κριτική μου κάνει και με επηρεάζει, αλλά μόνο όταν δεν αντέχει πια άλλο. Αν δει κάτι που δεν του αρέσει, θα μου το πει.

Νιώθεις πλήρης ή σου λείπει κάτι;

Γενικά νιώθω καλά, θα ήθελα ωστόσο κάτι ακόμα στη ζωή μου. Αν τύχει να έρθει, μακάρι, αλλιώς είμαι μια χαρά. Είμαι υγιής, είναι η μαμά μου καλά, είναι ο Αντώνης υγιής, υπάρχει αγάπη, συνεννόηση, ειλικρίνεια. Όταν το ζευγάρι έχει μια καλή σχέση, όταν υπάρχει μια. σωστή βάση, είναι ωραίο να έρχεται ένα παιδί. Αλλά κι αν δεν έρθει τελικά, ξέρεις ότι θα ζήσεις με αυτό τον άνθρωπο και ότι θα έχει ο ένας τον άλλο. Αν όμως το ζευγάρι έχει προβλήματα, καλό είναι να μην έρχεται ούτε ένα παιδί, γιατί όσοι πιστεύουν ότι έτσι θα βελτιώσουν τη σχέση τους απατώνται.

Έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο της υιοθεσίας;

Δεν έχει περάσει από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Δεν το έχουμε συζητήσει. Δεν ξέρω αν θα το έκανα.

Η σχέση που έχεις είναι για εσένα το ιδανικό περιβάλλον;

Είναι ένα υγιές περιβάλλον, το ιδανικό δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι, αλλά το σωστό είναι να μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και να μη μας εκνευρίζουν ή να μας στεναχωρούν πράγματα άνευ ουσίας. Πρέπει να δίνουμε βάση στα σημαντικά και όχι στα ασήμαντα. Γιατί σε μια σχέση δεν πειράζει να κάνεις και κάποιες υποχωρήσεις παραπάνω αν αγαπάει ο ένας τον άλλο. Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τους νέους ανθρώπους είναι ότι δεν δίνουν ευκαιρίες, δεν έχουν υπομονή. Για να χτιστεί μια σχέση όμως, οφείλουμε να δίνουμε σημασία στ απλά, να δίνουμε ευκαιρίες.

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved