Shaya: Έτοιμη να γίνει μαμά!
Showbiz

Shaya: Έτοιμη να γίνει μαμά!

Με τον Θοδωρή Παπαντώνη γνωρίστηκαν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν η Shaya εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο με τον Νότη Σφακιανάκη και τους Vegas, καθώς ο Θοδωρής είναι μουσικός και ηχολήπτης του λαϊκού τραγουδιστή.

«Από την αρχή, μου είχε φανεί ιδιαίτερα ενδιαφέρων και ευχάριστος άνθρωπος. Μάλιστα, σχετικά πρόσφατα αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τις μουσικές μας γνώσεις και πηγαίνουμε μαζί σε ωδείο. Από μικρή ήθελα να μάθω πιάνο, κάτι που έχω ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες, σε συνδυασμό με τζαζ τραγούδι. Με το σύντροφό μου εξελισσόμαστε μαζί και αυτό είναι ένα πανέμορφο συναίσθημα» είπε η Shaya στο People στο Πρώτο Θέμα.

Και προσθέτει: «Νομίζω πως o Θοδωρής είναι ο πρώτος άνθρωπος που με εμπνέει να κάνω παιδιά και οικογένεια» αποκαλύπτει, ενώ για επίλογο μου μεταφέρει κάποια λόγια του πατέρα της, που είναι ο δικός της οδηγός επιβίωσης. «Είναι σημαντικό να απολαμβάνεις τη ζωή και να μην αφήνεις κανένα να σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερη από αυτό που πραγματικά είσαι. Αυτή είναι η πιο σημαντική συμβουλή που μου έδωσε ο πατέρας μου από τότε που ήμουν παιδάκι. Να είμαι πάντα περήφανη και να μην ντραπώ ποτέ που έχω διαφορετικό χρώμα. Όλοι έχουμε κάτι το μοναδικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved