Νικόλας Αγγελής – Λένα Δροσάκη:  Ζηλεύει ο ένας τον άλλον;
Showbiz

Νικόλας Αγγελής – Λένα Δροσάκη: Ζηλεύει ο ένας τον άλλον;

Ποια λάθη κάνουμε συχνότερα στις σχέσεις μας. Τι λάθη έχουν κάνει ο Νικόλας Αγγελής και η σύντροφος του, Λένα Δροσάκη κι έχουν υποσχεθεί στον εαυτό τους ότι δε θα επαναλάβουν;

Ν. Α.: «Ό, τι κι αν έχουμε πει κατά καιρούς, ήταν ψέμα»
Α. Δ.: «Για μένα, λάθος είναι η φράση «θέλω να υπάρχει ειλικρίνεια στη σχέση», με την οποία όμως κι εσύ ο ίδιος δεν ξέρεις τι ακριβώς εννοείς. Εγώ πολλές φορές έχω πει ότι δε θέλω άλλα ψέματα, δε θέλω να κρύβομαι και να λέω άλλα απ' αυτά που νιώθω, αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν ξέρω τι ακριβώς νιώθω. Έρχεται η ζήλια και ντρέπομαι γι' αυτήν. Οπότε, δεν την εκφράζω, άρα δεν είμαι ειλικρινής. Κάνω μούτρα και δεν καταλαβαίνει ο άλλος τι κρύβω μέσα μου. Πώς να επικοινωνήσεις, λοιπόν; Πώς να επιστρέψεις σε κάτι οικείο και όμορφο; Κόβεται η ροή και ζεις το δικό σου δράμα, χωρίς ο άλλος να το γνωρίζει. Άρα, μιλάω για ειλικρίνεια, χωρίς να προσπαθώ να την πραγματώσω, καθώς με κρίνω που ζηλεύω».
Όσο για το αν ζηλεύουν; Ν. Α.: «Πολύ! Υπάρχει τόσο βαθιά εκπαίδευση στο σύγχρονο άνθρωπο να καταπιέζεται, που επινοούμε άλλους τρόπους να εκφράσουμε τη ζήλεια, το θυμό, τη στενοχώρια, με την ελπίδα να καταλάβει ο άλλος. Πώς, όμως, θα συμβεί αυτό; Θα μυρίσει τα νύχια του; Εγώ ζηλεύω και κάποιες φορές καταφέρνω να το εκφράσω, για να γλιτώσω τον πόλεμο μέσα μου και να μη γίνω αυτοκαταστροφικός», λένε οι δυο ηθοποιοί στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved