Πωλείται η έπαυλη της Ρένας Βλαχοπούλου
Showbiz

Πωλείται η έπαυλη της Ρένας Βλαχοπούλου

Στα αζήτητα βρίσκεται η βίλα της Ρένας Βλαχοπούλου στην κοσμοπολίτικη Δασιά, στον Υψο της Κέρκυρας, καθώς τρία χρόνια μετά και το επίσημο πωλητήριο από τους κληρονόμους της, ελάχιστοι είναι εκείνοι που έχουν ενδιαφερθεί να την αγοράσουν.

Αν και η τιμή στην οποία πωλείται θεωρείται από τους ειδικούς της αγοράς αρκετά ικανοποιητική σε σχέση με το μέγεθος και την ιστορία της, όπως αναφέρει ρεπορτάζ καθημερινής εφημερίδας, δεν φαίνεται να συγκινεί τους υποψήφιους αγοραστές, που στην πλειονότητά τους είναι ξένοι και δεν γνωρίζουν τίποτα για το όνομα και την καριέρα της μεγάλης ντίβας.


Το πανέμορφο σπίτι, που φτιάχτηκε για λογαριασμό της Ρένας Βλαχοπούλου το 1982, παραμένει ακόμα και έπειτα από τρεις δεκαετίες το ίδιο εντυπωσιακό, αφού τόσο τα 450 τ.μ. του βασικού οικήματος όσο και τα 5.700 τ.μ. του οικοπέδου που το περικλείουν φανερώνουν την επιβλητικότητα της εξοχικής κατοικίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναγράφονται στο επίσημο site της εταιρίας Epsilon Team real estate της Εβίτας Ελευθερουδάκη που έχει αναλάβει αποκλειστικά την πώληση, η βίλα αποτελείται από τρία επίπεδα, με τα δύο να ενώνονται μεταξύ τους με μια ξύλινη εσωτερική σκάλα.


Η Ρένα, λάτρευε το συγκεκριμένο σπίτι, γι' αυτό όσοι το έχουν επισκεφτεί ακόμα μιλούν για την άψογη φιλοξενία της, με την ίδια να μαγειρεύει στις κουζίνες του γευστικότατα σοφρίτο και λαχταριστές παστιτσάδες.


Όπως αναφέρει στην εφημερίδα και στον Θάνο Μακρογαμβράκη, ο ζωγράφος Νίκος Ζαχόπουλος που μέρος της επαγγελματικής του καταξίωσης οφείλει -σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύεται- στην ηθοποιό, η Βλαχοπούλου είχε μετατρέψει τη βίλα σε σωστό ησυχαστήριο.
«Τα πάντα μέσα στο σπίτι με το που έμπαινες "μύριζαν" Ρένα. Η διακόσμηση όλων των χώρων είχαν γίνει από την ίδια, με αποτέλεσμα τίποτα να μην έχει τοποθετηθεί τυχαία, τόσο στα σαλόνια και τις τραπεζαρίες όσο και στα υπνοδωμάτια. Το σημαντικό ήταν πως όσα άτομα και αν φιλοξενούνταν, οι χώροι του ήταν άνετοι, ενώ οι κρεβατοκάμαρες που ήταν στον επάνω όροφο κρατούσαν την ανεξαρτησία τους, καθώς διέθεταν δικά τους μπαλκόνια. Ετσι η Ρένα κάθε φορά που ήθελε να απομονωθεί πήγαινε στο δωμάτιό της και απολάμβανε από εκεί την εξαιρετική θέα προς τη θάλασσα. Είχα πάει αρκετές φορές εκεί και θυμάμαι τα πάντα, από το πόσο περιποιητική ήταν η ηθοποιός, καθώς και τις εκδηλώσεις θαυμασμού του κόσμου σε κάθε της εμφάνιση στην Κέρκυρα. Ακόμα κάνω εικόνα τα μικρά παιδιά, τα οποία όταν έβλεπαν το τζιπ (που είχε πάντα στο νησί η Ρένα) έτρεχαν καταπάνω της για να τη χαιρετήσουν και να τη φιλήσουν. Δίπλα στη Βλαχοπούλου έζησα τις πιο αξέχαστες και συγκινητικές στιγμές της ζωής μου. Μακάρι να γινόταν κάτι ώστε το σπίτι αυτό να το αγόραζε τελικά ο Δήμος της Κέρκυρας και να το μετέτρεπε σε πολιτιστικό κέντρο με το όνομά της» λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved