Ορθοπεταλιές για την Σκάρου
Showbiz

Ορθοπεταλιές για την Σκάρου

Η Πέννυ Σκάρου βρέθηκε στην Ολλανδία τους τελευταίους δύο μήνες κι εκεί, όπου το ποδήλατο έχει την τιμητική του, της δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσει ακόμη μία μεγάλη μάχη με το κινητικό πρόβλημά της, το οποίο της δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2014, όταν έπεσε θύμα τροχαίου και υπέστη ακρωτηριασμό του ποδιού της.

«Αισθάνομαι λίγο σαν κασκαντέρ με αυτό που κατάφερα» λέει η τραγουδίστρια σε καθημερινή εφημερίδα, με το χιούμορ αλλά και τον δυναμισμό που τη διακρίνουν και εξηγεί γιατί το επίτευγμά της την κάνει να αισθάνεται τόσο υπέροχα.

«Επειδή στο ένα πόδι μου δεν έχω γόνατο είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, πάρα πολύ δύσκολο να κάνω ποδήλατο. Αρχικά, όταν σκεφτόμουν να το τολμήσω, πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα. Αλλά για ακόμη μία φορά λειτούργησε η θέλησή μου. Τελικά όλα είναι στο μυαλό μας. Με το που ανέβηκα στη σέλα εξαφανίστηκαν όλες οι δυσκολίες κι έγινε δυνατό το αδύνατο. Μπορεί το ποδήλατο να είναι τόσο απλό για τον καθένα, αλλά για τη δική μου περίπτωση ήταν ακατόρθωτο. Γι' αυτό πετάω από τη χαρά μου. Πάνω στο ποδήλατο νιώθω μεγάλη ελευθερία», λέει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved