Το δράμα του Γιώργου Δασκαλάκη: «Θα πάθει σηψαιμία το στομάχι μου»
Showbiz

Το δράμα του Γιώργου Δασκαλάκη: «Θα πάθει σηψαιμία το στομάχι μου»

Ένα νέο Γολγοθά ετοιμάζεται να ανέβει ο Γιώργος Δασκαλάκης.  Ο Ροδίτης τραγουδιστής που ζύγιζε 267 κιλά και έπεσε στα 80 έπειτα από δύο σοβαρές επεμβάσεις, πρόκειται να ξαπλώσει και πάλι στο χειρουργικό τραπέζι μέσα στο καλοκαίρι.

«Αν δεν κάνω αυτή την εγχείρηση, δεν μου μένει πολύς χρόνος. Θα πάθει σηψαιμία το στομάχι μου και... καληνύχτα σας» αποκαλύπτει σε καθημερινή εφημερίδα ο Γιώργος Δασκαλάκης. Παρ' όλα αυτά, δεν χάνει την αισιοδοξία του. «Είναι πολύ δύσκολο χειρουργείο, αλλά σκέφτομαι θετικά. Θα το παλέψω και θα βγω νικητής. Μου το χρωστάει ο Θεός» συμπληρώνει.

Στα χέρια του ίδιου γιατρού θα αφεθεί τον ερχόμενο Ιούλιο για να κάνει το νέο, κρίσιμο χειρουργείο. «Πρόκειται για μία μέθοδο που λέγεται roux-en-y gastric bypass και, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, θα βελτιώσει αισθητά την ποιότητα της καθημερινότητάς μου» εξηγεί ο Γιώργος, ο οποίος αυτή τη στιγμή τρέφεται με 60 γραμμάρια τροφής σε καθημερινή βάση. Αυτή είναι η ποσότητα του φαγητού που χωράει το στομάχι του, το οποίο -όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος παλιότερα- δεν ράφτηκε σωστά στο πρώτο χειρουργείο που έκανε.


«Τα δύο τρίτα του στομαχιού μου δεν λειτουργούν καθόλου πια. Είναι νεκρά. Ως εκ τούτου, πρέπει αφαιρεθούν και να παρακαμφθούν μαζί με κάποια μέρη του εντέρου, ώστε να μπορέσει λειτουργήσει καλύτερα ο οργανισμός μου και να μειωθούν οι παλινδρομήσεις που με ταλαιπωρούν καθημερινά. Και στο μισό να μειωθούν, θα είναι μεγάλη ανάσα για μένα. Εχω εμπιστοσύνη στην Ελληνίδα γιατρό μου στη Γερμανία, την Ελένη Κασφίκη, και βέβαια στον δρα Uwe Hesse. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά» λέει με αισιοδοξία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved