Ιωάννα Πηλιχού: «Είναι απίστευτη ατιμία το να επιλέξεις κάτι και στην πορεία να το προδώσεις»
Showbiz

Ιωάννα Πηλιχού: «Είναι απίστευτη ατιμία το να επιλέξεις κάτι και στην πορεία να το προδώσεις»

Η Ιωάννα Πηλιχού είναι σίγουρα μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει. Κάνει τις επιλογές της και τις υποστηρίζει με πάθος. Και ως προς αυτό είναι κάθετη. Τουλάχιστον έτσι δηλώνει. 

-Έχω την εντύπωση πως είσαι ένα κορίτσι που υποστηρίζει μέχρι τέλους τις επιλογές του.

«Όντως υποστηρίζω μέχρι τέλους τις επιλογές μου, όποιο κι αν είναι το κόστος. Είναι απίστευτη ατιμία το να επιλέξεις κάτι και στην πορεία να το προδώσεις γιατί τα πράγματα μπορεί να μην εξελίσσονται ευνοϊκά.
Αν δεν μπορείς να υποστηρίξεις τα πιστεύω σου, είσαι χαμένος από χέρι. Είσαι έρμαιο στα χέρια των άλλων. Στο τέλος αυτό που σου μένει είναι αυτό το οποίο υπερασπίστηκες και όχι αυτό που θα έχεις εγκαταλείψει αμαχητί μόλις τα δύσκολα σου χτυπήσουν την πόρτα».

-Είσαι το αντράκι της ζωής σου;

«Είμαι το αντράκι της ζωής μου και μ' αρέσει. Μ' αρέσει να μπορώ εγώ να με υπερασπίζομαι. Βέβαια, αυτό απαιτεί να έχεις γερό στομάχι, όπως επίσης γερό στομάχι απαιτείται για να μπορείς να υπάρχεις σε αυτόν τον χώρο. Τα πράγματα είναι πολλές φορές σκληρά και ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα».

-Αυτό που δεν μπορείς να διαχειριστείς ποιο είναι;

«Το να πρέπει να σεβαστώ και να ακολουθήσω μία ιεραρχία που δεν είναι... ιεραρχία. Το να βρεθώ σε μία δουλειά και ο άλλος δίπλα μου να κάνει ό,τι θέλει, όχι γιατί το αξίζει και μπράβο του, αλλά γιατί κάποιοι για τον άλφα-βήτα λόγο θέλησαν να του... χαριστούν! Η αδικία μπορεί να με τρελάνει».

-Ενώ οι περισσότεροι υποκλίνονται στη... μαγεία των παπαράτσι και των ιλουστρασιόν εξωφύλλων, εσύ δεν παίζεις αυτό το παιχνίδι.

«Επειδή είμαι από την επαρχία, από τέτοια δεν καταλαβαίνω, όποιο κι αν είναι το τίμημα. Δεν κατηγορώ κανέναν... Όλοι κάνουμε τις επιλογές μας... Πάντως εμένα αυτό το παιχνίδι δεν μου πάει».

Πηγή: TV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved