Νάντια Μπουλέ: «Δεν ξέρω αν μπορώ να αφήσω πίσω όλα όσα έχω χτίσει και να ξεκινήσω από το μηδέν»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Δεν ξέρω αν μπορώ να αφήσω πίσω όλα όσα έχω χτίσει και να ξεκινήσω από το μηδέν»

Για τους μήνες που πέρασε στην Αμερική, τις σπουδές ης εκεί, τη ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε η Νάντια Μπουλέ.

Σε συνέντευξή της στο Thema People, η Νάντια απαρίθμησε αρχικά τι της έμαθε το ταξίδι αυτό και διευκρίνισε αν σκέφτηκε να μείνει μόνιμα εκεί.

«Τι μου έμαθε η Νέα Υόρκη; Κοίτα, η ίδια η πόλη είναι ένα σχολείο. Η καθημερινότητα της είναι έντονη. Εκεί μαζεύονται οι καλύτεροι από όλους τους χώρους. Ο ανταγωνισμός είναι αδυσώπητος. Μου έμαθε λοιπόν ότι σε αυτή τη δουλειά δεν σταματάς ποτέ να μαθαίνεις.

Έμαθα ότι υπάρχει πάντα ένας καλύτερος από εσένα εκεί έξω. Για να πετύχεις τόσο επαγγελματικά όσο και ως άνθρωπος πρέπει να βρεις τι σε κάνει μοναδικό και ξεχωριστό. Πώς μπορείς να κάνεις τη διαφορά. Πράγμα που σημαίνει συνεχή μελέτη.
Έμαθα ότι μπορείς να μάθεις να κρύβεις τα αδύναμα σημεία σου. Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν μπορείς να είσαι τέλειος.

Όχι, δεν πήγα στη Νέα Υόρκη γιατί ψαχνόμουν να κάνω καριέρα στο εσωτερικό. Απλά ήθελα να γίνω καλύτερη ·στο μιούζικαλ. Στη Νέα Υόρκη αυτό είναι επιστήμη, στην Ελλάδα είναι ένας τομέας που τώρα αναπτύσσεται, στα σπάργανα.

Φυσικά και είναι δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα. Σε διώχνει αυτή η χώρα. Η δική μου γενιά, γεμάτη όρεξη και γνώση, έχει πλέον κομμένα φτερά. Δεν είναι προτεραιότητα μου ωστόσο να φύγω.

Δεν ξέρω αν μπορώ να αφήσω πίσω όλα όσα έχω χτίσει, τη ζωή μου και να ξεκινήσω από το μηδέν. Ίσως αν ήμουν 20 χρονών να το έκανα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved