Νάντια Μπουλέ: «Δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να ξεφύγω»
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: «Δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να ξεφύγω»

Για το πόσο εύκολο είναι για έναν νέο, ή και μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωπο να αλλοιωθεί αφού βγει στο τηλεοπτικό γυαλί μίλησε η Νάντια Μπουλέ.

«Η τηλεόραση μπορεί να σε αλλάζει. Έχει τη δύναμη να σε αλλοιώσει. Δεν είναι θέμα ηλικίας. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασία και χαρακτήρα. Είδα ανθρώπους που ασχολήθηκαν σε μεγάλη ηλικία με την τηλεόραση και έγιναν άλλοι. Είναι τρομακτικό. Συμβαίνει. Μπορείς να μπεις αλλιώς και να μη σε αναγνωρίζουν. Ούτε μόνος σου μπορείς να το καταλάβεις ότι άλλαξες. Μόνο οι άλλοι μπορούν να το δουν σε σένα.

Το δικό μου οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον λειτούργησε ως σανίδα σωτηρίας. Δεν έχουν ουδεμία σχέση με το επάγγελμα μου, δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να ξεφύγω. Με έχει βοηθήσει πολύ το φιλικό μου περιβάλλον να πατάω στη γη.

Ας υποθέσουμε ότι λόγω τηλεόρασης είχα μια mainstream εικόνα. Αλλά όταν αποφάσισα ότι θέλω να τραγουδήσω σε μουσική σκηνή και γνώρισα τον Μανώλη Λιδάκη, μια συνάντηση που χρονικά συνέβη αμέσως μετά τη συμμετοχή μου στην πρωινή εκπομπή του Mega, δεν με αντιμετώπισε ως τηλεοπτικό στερεότυπο.

Δεν έμεινε σε καμία ταμπέλα, μου έδωσε την ευκαιρία να περάσω από audition και μου απέδειξε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένουμε σε μια ταμπέλα. Το ίδιο και ο Δημήτρης Μπάσης και ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, η Τάνια Τσανακλίδου και η Μαρία Ναυπλιώτου.

Η όποια στάση σου αποκαλύπτει την προσωπικότητα σου. Απειροελάχιστοι ήταν οι κομπλεξικοί που με σχολίασαν. Και σίγουρα όχι το κοινό».

Πηγή: Θέμα People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved