Ποια πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει στο ΣΚΑΙ: «Δεν έγινε γνωστός ο γάμος μου»
Showbiz

Ποια πρωταγωνίστρια αποκαλύπτει στο ΣΚΑΙ: «Δεν έγινε γνωστός ο γάμος μου»

Είναι από τις πιο γλυκές φυσιογνωμίες της Ελληνικής τηλεόρασης. Δίνει σπάνια συνεντεύξεις και για αυτό δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τη προσωπική της ζωή.

Ο λόγος για την Άννα Κουρή, η οποία αυτό το Σάββατο φιλοξενείται στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Η ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων το λόγο που παντρεύτηκε και αργήσαμε πολύ να το μάθουμε.


«Άργησα να παντρευτώ. Με τον άντρα μου ήμασταν 10 χρόνια μαζί πριν παντρευτούμε. Όταν κλείσαμε τα 10 χρόνια λέμε «τι να κάνουμε, ένα πάρτι;». Και λέμε «ας κάνουμε ένα γάμο». Δεν έγινε γνωστός ο γάμος μου. Κάποια στιγμή το πήρε είδηση μια εφημερίδα και έγραψε κάτι αλλά δεν είχα ειδοποιηθεί. Είναι μία προσωπική στιγμή και για τους φίλους σου που έρχονται δεν είναι και τόσο ευχάριστο να βλέπουν κάμερες», λέει.

Όσο για το αν μέχρι τώρα έχει πάθει αυτό που λέμε «κρίση ηλικίας»;

«Πρώτη φορά που έπαθα ένα σοκ με την ηλικία ήταν στα 29. Πλησίαζα τα 30, ήμουν με ένα παιδί που ήταν μικρότερός μου και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος. Ήταν λίγο πριν ξεκινήσω τη σειρά «Οι Μεν και οι Δεν». Ήταν 6 χρόνια μικρότερός μου. Μεταδίδω στον άλλον ότι πρέπει να με φροντίσει, οπότε εγώ πάντα νιώθω η μικρή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved