Γαρδέλης:  «Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν τα... δόντια του Οικονομόπουλου»
Showbiz

Γαρδέλης: «Αυτό που με δυσκόλεψε ήταν τα... δόντια του Οικονομόπουλου»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την μεταμφίεσή του σε Νίκο Οικονομόπουλο.

«Ένιωσα πολύ ωραία! Ένιωσα άλλος, ξανθός και γαλανομάτης. Έβαλα το θεληματικό πιγούνι. Το ρουθούνι του ταύρου του μαινόμενου και το γαλανό μάτι που κάνει ζημιά», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης. Και πρόσθεσε: «Το διασκέδαζα ως Οικονομόπουλος; Εγώ είχα φοβερό άγχος. Ως Οικονομόπουλος έπρεπε να μπω με τον αέρα του, να πετάξω τα λουλούδια, να χαιρετήσω. Εγώ πάντα έχω άγχος πριν βγω στη σκηνή. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ένα ζωντανό πρόγραμμα. Είναι σαν να κάνεις παράσταση θεατρική. Χτυποκάρδι!»

Ποιο στοιχείο του Νίκου Οικονομόπουλου τον δυσκόλεψε περισσότερο; «Τα δόντια! Με κούρασαν πάρα πολύ! Έχει ολόισια δόντια και κατάλευκα. Μία μασελίτσα μου έβαλαν!», είπε.

Όσο για το χαρακτηριστικό του λαϊκού τραγουδιστή που τον προβλημάτισε περισσότερο; «Το χαρακτηριστικό του Οικονομόπουλου που με προβλημάτισε και με κούρασε είναι ότι η κίνηση του δεν συνάδει με τον λόγο του...Η κίνησή του είναι ανακόλουθη. Επειδή είναι πολύ ευγενικός σαν άνθρωπος και έχει ένα στήσιμο πολύ μετρημένο, τα εκφραστικά του μέσα είναι πολύ λιτά. Αυτό μπορεί να πηγάζει από την προσωπικότητα του...Βάζει κάποιες κινήσεις που προφανώς του έχουν δοθεί για να γίνει εκφραστικό το τραγούδι, αλλά δεν ''κουμπώνουν''!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved