Δεν φαντάζεστε ποιος παρουσιαστής θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θεατρικό των Ρέππα-Παπαθανασίου!
Showbiz

Δεν φαντάζεστε ποιος παρουσιαστής θα πρωταγωνιστήσει στο νέο θεατρικό των Ρέππα-Παπαθανασίου!

Τα νέα σχέδιά τους σε ό,τι αφορά το θέατρο αποκαλύπτουν σε συνέντευξή τους ο Mιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, αποκαλύπτοντας συγχρόνως και τις χρυσές συνεργασίες που ετοιμάζουν. Επίσης, το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο κρίνουν την απόφαση του Σταμάτη Φασουλή να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του Your face sounds familiar.

Πάµε στα θεατρικά. Παραµένετε και του χρόνου στο «Ακροπόλ» και ετοιµάζετε για το «Βέµπο» το γερό «Ο Αϊ-Βασίλης είναι σκέτη λέρα». Με τι διανοµή;

Ξανά στο θέατρο «Βέµπο» µε µια παλιά επιτυχία. «Ο Αϊ-Βασίλης είναι σκέτη λέρα». Προς το παρόν δεν έχουµε πολλές λεπτοµέρειες. Το µόνο που µπορούµε µε πολλή χαρά να ανακοινώσουµε είναι ότι δέχτηκε να παίξει στο έργο ένας πολύ αγαπηµένος του ελληνικού κοινού. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος!

Γράψατε επίσης ένα έργο για τη Νένα Μεντή. Θα µας προδώσετε στοιχεία του;

Το έργο λέγεται «∆εύτερη φωνή» και έχει να κάνει µε την οικογένεια µιας γυναίκας που στη δεκαετία του ’70 ξεκίνησε να κάνει καριέρα στο τραγούδι, αλλά δεν πήγε µακριά. Το πιο σηµαντικό πράγµα που κατάφερε στη ζωή της ήταν να κάνει µια δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι του Μανώλη Μητσιά. Σήµερα αυτή η γυναίκα ζει µε την κόρη της, που είναι κι αυτή καλλίφωνη και έχει πάει σε ένα τάλεντ σόου τύπου «The Voice» ή «X-factor». Είµαστε πολύ χαρούµενοι γιατί το έργο θα το σκηνοθετήσει ένας πολλά υποσχόµενος νέος σκηνοθέτης, ο Κωσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο Κωσταντίνος είναι ένας πολύ ξεχωριστός ηθοποιός, αλλά εδώ και δύο χρόνια έχει σκηνοθετήσει µερικές από τις πιο επιτυχηµένες παραστάσεις της Αθήνας. Με πολλή χαρά παραδώσαµε το έργο µας στο νέο αίµα του θεάτρου. Τον σύζυγο της Νένας θα παίξει ο Γιώργος Ζιόβας.

Κάτι «µαγειρεύετε» µε τον Σταµάτη Φασουλή και γκρίνιαξαν κάποιοι που µπαίνει σε κριτική επιτροπή τάλεντ σόου. Ποια είναι η δική σας άποψη γι’ αυτό;

Ο Σταµάτης Φασουλής δεν θα κριθεί από τη συµµετοχή ή τη µη συµµετοχή του σε ένα τηλεοπτικό σόου. Ο Σταµάτης Φασουλής είναι από τα σηµαντικότερα πρόσωπα στο ελληνικό θέατρο που έχει επηρεάσει όχι µόνο το «ελαφρό» θέατρο (που του οφείλει πάρα πολλά) αλλά όλη την γκάµα του θεάτρου, και όχι µόνο. Ο Σταµάτης ως στέλεχος της Ελεύθερης Σκηνής διαµόρφωσε µαζί µε την Άννα Παναγιωτοπούλου ένα νέο είδος χιούµορ στην ελληνική κοινωνία γενικότερα. Το πέρασµά του από τον χώρο είναι πολύ σηµαντικό και το ίχνος του πολύ βαθύ. Σιγά µην τον κρίνουµε από το τι θα κάνει φέτος τον χειµώνα στην τηλεόραση! Αφού το θέλει, µπράβο του. Είναι καλό άνθρωποι µε την ποιότητα του Σταµάτη να βγαίνουν σε ένα τόσο δυνατό µέσο όσο η τηλεόραση.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved