Βαρδής-Σκαφίδα: Βόλτες στη Γλυφάδα λίγο πριν την άφιξη της κόρης τους! (φωτό)
Showbiz

Βαρδής-Σκαφίδα: Βόλτες στη Γλυφάδα λίγο πριν την άφιξη της κόρης τους! (φωτό)

Κάθε λόγο να χαµογελούν έχουν ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα αφού σε περίπου έναν µήνα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί!

Το ευτυχισµένο ζευγάρι, που παντρεύτηκε µε πολιτικό γάµο κάτω από άκρα µυστικότητα στις 21 Μαρτίου στο δηµαρχείο Καλυβίων, παρουσία µόνο στενών φίλων και συγγενών, έχει αρχίσει να µετράει αντίστροφα για την ηµέρα που θα έρθει στον κόσµο το κοριτσάκι του. Μέχρι τότε, η µέλλουσα µανούλα απολαµβάνει αυτή την τόσο όµορφη περίοδο της ζωής της, όπως βέβαια και ο Γιάννης Βαρδής, που ακόµα δεν µπορεί να πιστέψει πως θα γίνει µπαµπάς. Λίγες µόλις εβδοµάδες λοιπόν πριν από τον τοκετό, στον οποίο ο Γιάννης έχει δηλώσει πως θέλει να είναι παρών για να δίνει κουράγιο στη σύζυγό του, οι δυο τους απολαµβάνουν τις βόλτες τους τα ηλιόλουστα ανοιξιάτικα πρωινά, άλλοτε µόνοι και άλλοτε µε φίλους τους. Οπως συνέβη πριν από µερικές ηµέρες, όταν ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε να περπατούν σε κεντρικό δρόµο της Γλυφάδας. Μόλις είχαν πιει καφέ µε τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ σε κεντρικό καφέ της περιοχής. Τα δύο ζευγάρια, σύμφωνα με τη real, κάνουν πολύ καλή παρέα εδώ και καιρό και φυσικά ο Αντώνης και η σύντροφός του ήταν από τους µετρηµένους στα δάχτυλα καλεσµένους του νεόνυµφου ζευγαριού. Αµέσως µετά την ευχάριστη αυτή συνάντηση, ο Γιάννης και η Νατάσα συνέχισαν την ηµέρα τους µε περίπατο, µιας και, όπως συµβαίνει σε όλες τις εγκύους σε προχωρηµένη εγκυµοσύνη, ο γιατρός επιβάλλει καθηµερινό περπάτηµα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνος ο τοκετός.
Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύζυγός του περιµένουν µε ανυποµονησία την πριγκίπισσά τους, που θα έρθει στον κόσµο στα µέσα Μαΐου. Η εγκυµοσύνη της Νατάσας πήγε από την αρχή πολύ καλά. Ηδη, µάλιστα, όπως αποκάλυψαν οι µέλλοντες γονείς σε πρόσφατη συνέντευξή τους, έχουν ετοιµάσει το παιδικό δωµάτιο αλλά και την πρώτη γκαρνταρόµπα του µωρού, µε ρούχα που αγόρασαν από τη Νέα Υόρκη πριν από περίπου πέντε µήνες. Εκείνος βρέθηκε για συναυλία στην αµερικανική µεγαλούπολη και εκείνη τον ακολούθησε, παρόλο που διήνυε τους πρώτους µήνες της εγκυµοσύνης της και τα υπερατλαντικά ταξίδια είναι συνήθως απαγορευτικά σε µία τέτοια περίοδο για κάθε γυναίκα. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τη µητέρα του τραγουδιστή, Βάνα, που ζει στη Νέα Υόρκη µόνιµα τα τελευταία χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved