Τάκης Παπαματθαίου: Του ζητήθηκε να κάνει υπεύθυνη δήλωση για να αποδείξει ότι είναι ζωντανός
Showbiz

Τάκης Παπαματθαίου: Του ζητήθηκε να κάνει υπεύθυνη δήλωση για να αποδείξει ότι είναι ζωντανός

Η πρόσφατη περιπέτειά του με το ΙΚΑ ξεπερνά κάθε όριο της λογικής.

Όταν ο Τάκης Παπαματθαίου θέλησε να βρει τα ένσημά του ηλεκτρονικά, με έκπληξη διαπίστωσε ότι για το ασφαλιστικό ταμείο είχε πεθάνει! Το αποκορύφωμα του παραλογισμού που έζησε ήταν όταν του ζητήθηκε να κάνει υπεύθυνη δήλωση για να αποδείξει ότι είναι ζωντανός!

«Τι άλλο να πει κανείς; Εγώ ήξερα ότι υπήρχαν τα ένσημα. Μου είπαν κάποια στιγμή να μπω ηλεκτρονικά να τα δω. Και είδα αυτό που είδα. Φαίνεται ότι επειδή έχουμε ακούσει πως οι Ευρωπαίοι είναι πολύ τυπικοί νομίζουμε ότι μπορούμε να γίνουμε το ίδιο. Κάτι που δεν μας πάει. Με αποτέλεσμα να φτάνουμε στην υπερβολή. Κάτι που μας πάει. Ευτυχώς βγήκε ο διοικητής και είπε ότι είμαι ενεργός. Δηλαδή ότι υπάρχω», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Τα ένσημα αυτά τα έχει αποκτήσει ύστερα από 36 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη θεατρική σκηνή. «Μόνο ένα καλοκαίρι δεν έχω δουλέψει. Το έχω ανάγκη προφανώς. Είναι πολύ δύσκολο επάγγελμα, αλλά το ήθελα! Έχω παίξει άρρωστος, με πόνους, να πηγαίνω μετά στα νοσοκομεία. Πρέπει να είσαι λίγο “πειραγμένος” για να κάνεις αυτή τη δουλειά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved