Τάκης Παπαματθαίου: «Με “προσκυνούσαν” με το που έμπαινα στην τράπεζα»
Showbiz

Τάκης Παπαματθαίου: «Με “προσκυνούσαν” με το που έμπαινα στην τράπεζα»

Ο Τάκης Παπαματθαίου έχει διαγράψει μία ήσυχη αλλά σταθερή πορεία στην τηλεόραση.

Έπαιξε στις πρώτες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπως το «Πατήρ, Υιός και Πνεύμα» (1989, MEGA), το «Άγγελος κατά λάθος» (1990, ANT1), ενώ αργότερα ακολούθησαν και άλλες επιτυχίες, όπως τα «Μαρία η Άσχημη» και «Θα σε δω στο πλοίο». «Αυτές οι σειρές είχαν μια αθωότητα που δεν υπάρχει σήμερα. Τώρα στην τηλεόραση συναντάς ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι κάτι τεχνοκράτες που κάθονται σε μια καρέκλα και αποφασίζουν τύχες, πορείες και καριέρες, μια άλλη ιστορία. Τι σχέση έχουν με τους καλλιτέχνες; Είναι γιαχαχούχα», λέει στο Πρώτο Θέμα. Θα επέστρεφε στη μικρή οθόνη; «Ναι. Αν υπήρχε μία ενδιαφέρουσα πρόταση, γιατί όχι;».

Ισχύει ότι για να γίνει ηθοποιός άφησε τη θέση του στην τράπεζα;

«Ναι, ισχύει. Και να σου πω ότι είχα φοβερό μέσο. Μέσα μου όμως δεν ένιωθα καλά με αυτό. Στα μάτια των συναδέλφων μου είχα όλες τις προϋποθέσεις. Με “προσκυνούσαν” με το που έμπαινα στην τράπεζα. Μου άνοιγαν τις πόρτες».

Μετάνιωσε ποτέ για την επιλογή του;

«Όχι. Αναποδιές βέβαια συνάντησα, και πολλές μάλιστα. Και όχι μόνο στην πορεία μου στο θέατρο, αλλά και έξω από αυτό. Αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν γίνεται να κοιτάς πίσω, ούτε να είσαι κολλημένος στα περασμένα. Είμαι μαχητής, πεισματάρης. Και εκεί που χρειάζεται, παγερά αδιάφορος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved