Εύη Φραγκάκη: Περήφανη μαμά για τον γιο της Σταύρο
Showbiz

Εύη Φραγκάκη: Περήφανη μαμά για τον γιο της Σταύρο

Η σχέση του γιου της Σταύρου από τον προηγούμενο γάμο της με τον εδώ και περίπου έναν χρόνο σύντροφό της Γιώργο Σαχάτ, είναι ιδανική.

Η ίδια η Εύη Φραγκάκη μιλάει με πολύ αγάπη για όλα τα παραπάνω λέγοντας χαρακτηριστικά: «Από τη στιγµή που έχει και τους δυο γονείς του όσο πιο πολλές ώρες γίνεται κοντά του, αισθάνεται την αγάπη τους και τους βλέπει ισορροπηµένους µεταξύ τους, δεν ψάχνει για υποκατάστατα. Όταν, παράλληλα, περιστοιχίζεται και από θετικούς ανθρώπους, που τον αγαπούν και κάνουν και τους γονείς του ευτυχισµένους, τότε µόνο όµορφα συναισθήµατα τον χαρακτηρίζουν». Η πρώτη επαφή του µικρού Σταύρου µε το σχολείο ήταν, όπως περιγράφει στη real η περήφανη µαµά, πολύ καλύτερη από ό,τι υπολόγιζε: «Είναι ένας συνεπής µαθητής, του αρέσει να επικοινωνεί τις σκέψεις του στην αφήγηση, αλλά και στο χαρτί, προσπαθεί να γράφει όµορφα γραµµατάκια, αλλά συγχρόνως, ως 7χρονο αγοράκι, έχει και το µυαλό του λίγο στην µπάλα... Προσπαθώ να τον αφήνω να κάνει µόνος του τις εργασίες του σχολείου. Το µικρόβιο, όµως, της εκπαιδευτικού και φιλολόγου δύσκολα το αποβάλλω, παρόλο που δεν το άσκησα και πολύ ως επάγγελµα, και έτσι, γλυκά και ήρεµα στο τέλος της εργασίας, του υποδεικνύω τυχόν λαθάκια του. Τον χαίροµαι, όµως, πολύ, γιατί είναι έντονα δηµιουργικό πνεύµα και απολαυστικός στις απαντήσεις του!».
Η Εύη ξεπερνά τη 15ετία στη δηµοσιογραφία, στα ηλεκτρονικά µέσα ενηµέρωσης, στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά, αλλά και το διαδίκτυο. Εδώ και 6 χρόνια, έχει δηµιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα για θέµατα που αφορούν τις µητέρες του σήµερα, ενώ, παράλληλα, έχει αναλάβει σηµαντικά projects στον τοµέα της επικοινωνίας και του business development. Πώς είναι, όµως, µια συνηθισµένη ηµέρα µιας πολυάσχολης µητέρας όπως η Εύη Φραγκάκη; «Λίγο µετά τις 7 το πρωί έχει... εγερτήριο για τη µαµά και το πρωτάκι της. Αφού φύγει ο µικρός µου για το σχολείο του, είτε φεύγω κι εγώ για τα γραφεία του σάιτ μου είτε έχω προγραµµατίσει συναντήσεις, ή απλώς καθηλώνοµαι στο PC µε µεγάλο φόρτο εργασίας. Προσπαθώ να επιστρέφω νωρίς το απόγευµα, ώστε να προλαβαίνω να πηγαίνω τον γιο µου στο κολυµβητήριο, αλλά και για να έχουµε χρόνο µαζί. Πιο αργά, προσπαθώ πλέον να ρίχνω λίγο τους τόνους της ηµέρας και ηρεµώ στο σπίτι, εκτός από τα βράδια εκείνα που, εσχάτως, ασχολούµαι και µε το kick boxing, ως µέθοδο αυτοάµυνας, έντονης άσκησης και διοχέτευσης ενέργειας...», καταλήγει η Εύη Φραγκάκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved