To ζευγάρι ηθοποιών που έκρυβε καλά τη σχέση του!
Showbiz

To ζευγάρι ηθοποιών που έκρυβε καλά τη σχέση του!

Hθοποιός, από τους καλύτερους της γενιάς του, ο Μάνος Ζαχαράκος προτιµά να µιλά µέσα από τη δουλειά του και ελάχιστες φορές έχει βγει προς τα έξω η προσωπική του ζωή. Ακόµα κι όταν έπεσαν τα φώτα της δηµοσιότητας πάνω στον ίδιο και την Ελισάβετ Μουτάφη, µε την οποία υπήρξαν για µεγάλο διάστηµα πολύ ερωτευµένο ζευγάρι, δεν µίλησε ποτέ για τη σχέση τους, όπως δεν µίλησε και για τον χωρισµό τους.

Σύμφωνα με τη Real ο Μάνος Ζαχαράκος διατηρεί δεσµό εδώ και περίπου δύο χρόνια µε τη νεαρή και όµορφη Λουκία Πεσκετζή, η οποία, ενώ εργάζεται ως δικηγόρος, «πέρασε» επιτυχώς και στο θέατρο µε τη δυνατή παράσταση «Τα παιδιά ενός κατώτερου θεού» που παίζεται στο «Βεάκη» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Βούρου. Σύµφωνα µε τις ίδιες πληροφορίες, ο Μάνος µε τη Λουκία συγκατοικούν στα βόρεια προάστια και όπως υποστηρίζει ο φιλικός τους κύκλος δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σύντοµα στο επόµενο βήµα της σχέσης τους. Και οι δύο τηρούν σιγήν ιχθύος για τον παθιασµένο και δυνατό έρωτά τους και αποφεύγουν τα φλας και τις κάµερες.
Το µόνο κοινό φωτογραφικό ενσταντανέ που υπάρχει είναι από την επίσηµη πρεµιέρα του «Alexander the Great» που είχε ανεβάσει ο Γιάννης Βούρος στο Μέγαρο Μουσικής, αφού πρώτα το είχε παρουσιάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ο Μάνος πήγε εκεί για να στηρίξει τον φίλο του Γιάννη Βούρο, µε τον οποίο συνεργαζόταν στο ΚΘΒΕ, και είχε πλάι του τη Λουκία, και άλλους κοινούς τους φίλους.
Τα φλας άναψαν, το φωτογραφικό στιγµιότυπο κυκλοφόρησε, αλλά κανείς δεν γνώριζε τότε το όµορφο µυστικό των δύο ηθοποιών που τους κάνει να λάµπουν από χαρά και ευτυχία! Με το που τελειώνει από τις παραστάσεις του στο «Σµύρνη µου αγαπηµένη», ο Μάνος Ζαχαράκος φεύγει µε τη µεγάλου κυβισµού µηχανή του και πηγαίνει στο θέατρο «Βεάκη» για να πάρει τη σύντροφό του και να γυρίσουν στο σπίτι τους, όπου εκείνη επιδίδεται επιτυχώς και στη µαγειρική, όπως υποστηρίζουν οι φίλοι τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved