«Άρχισε να αλλοιώνεται η σκέψη μου και να λειτουργώ δηλητηριασμένα. Αυτό το πράγμα δεν ήμουν εγώ»
Showbiz

«Άρχισε να αλλοιώνεται η σκέψη μου και να λειτουργώ δηλητηριασμένα. Αυτό το πράγμα δεν ήμουν εγώ»

Η τραγουδίστρια μίλησε σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων για την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar αλλά και για την απόφαση της να αποτραβηχτεί, πριν χρόνια, από το καλλιτεχνικό στερέωμα.

Η Αποστολία Ζώη δήλωσε για τη συμμετοχή της στο σόου στην εφημερίδα Αγορά : «Ήταν σαν να το είχαμε συζητήσει τις προηγούμενες φορές με τα παιδιά της παραγωγής και αυτή τη φορά λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, ήταν εφικτό».
Από το 2010 απείχε από το καλλιτεχνικό στερέωμα και αποκαλύπτει: «Δεν πληγώθηκα αλλά απογοητεύτηκα και μπερδευόμουν από τους ανθρώπους. Ο χώρος αυτός έχει πολλά αρνητικά backstage. Άλλα λέγονται μπροστά σου κι άλλα πίσω από την πλάτη σου κι αυτό εμένα με στοιχειώνει γιατί είμαι άνθρωπος της αλήθειας την κυνηγάω και την δίνω απλόχερα. Κάποια στιγμή άρχισε να αλλοιώνεται η σκέψη μου και να λειτουργώ δηλητηριασμένα. Αυτό το πράγμα δεν ήμουν εγώ γιατί έχω μεγαλώσει με αρχές. Για μένα αυτό είναι τοξικό. Η αποχή αυτή διήρκησε 4 χρόνια. Από το 2010 μέχρι τα τέλη του 2013. Όταν έφυγα είχα στο μυαλό μου ότι δεν θα ξαναγυρίσω για αυτό είχα κάνει και τα κουμάντα μου όσον αφορά στον οικονομικό τομέα. Μου έλεγαν τότε οι φίλοι μου τι σταματάς τώρα που θα βγάλεις χρήματα. Δεν με απασχολεί αυτό γιατί θέλω την ψυχούλα μου καθαρή. Τα λεφτά είναι χαρτιά που σε κάνουν να ζήσεις καλύτερα και τίποτε άλλο». Και πρόσθεσε: : «Αισθάνθηκα ότι θωράκισα τον εαυτό μου από οτιδήποτε κακόβουλο περνάει μέσα στην ψυχή μου και επειδή το αγαπάω πάρα πολύ δεν ήθελα να αφήσω κανέναν να μου το στερήσει. Θωρακίστηκα και επέστρεψα», εξομολογήθηκε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved