Πάνος Κιάμος: «Είμαι πολύ πιο μαλακός από τον πατέρα μου»
Showbiz

Πάνος Κιάμος: «Είμαι πολύ πιο μαλακός από τον πατέρα μου»

Ο Πάνος Κιάμος έχει αδυναμία στον πατέρα του.

Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια, ο Δημήτρης Κιάμος στέκεται δίπλα του, τον στηρίζει και τον συμβουλεύει.
«Καθημερινά τσακωνόμαστε με ων πατέρα μου για τη δουλειά · Μη με ρωτήσει ποιανού περνάει τελικά, γιατί άλλες φορές υπερισχύει η γνώμη του πατέρα του κι άλλες η δική μου. Αλλά τελικά με όλα μας τα λάθη, θεωρώ ότι κάναμε σωστές επιλογές μέχρι τώρα κι αυτό δείχνει ότι οι διαφωνίες μας είναι δημιουργικές. Η μαγική συνταγή είναι ότι εγώ βάζω τον αυθορμητισμό και ο πατέρας μου την πείρα» εξήγησε στο Οκ και συνέχισε: «Πριν από μερικά χρόνια μου πρότειναν να συνεραστώ με έναν συγκεκριμένο επιχειρηματία τον οποίο ο πατέρας μου γνώριζε, γιατί δούλευε σε εργοστάοιο που τυπώνονταν αφίσες των νυχτερινών κέντρων. «Δεν ρέπει να πας εκεί. Ο άνθρωπος δεν έχει μπέσα» με είχε συμβουλεύσει. Δεν τον άκουσα Βγήκε αληθινός. Άλλα συμφωνήσαμε κι άλλα έγιναν τελικά, με αποτέλεσμα να περάσω μία δύσκολη χρονιά, και όταν αισθάνεσαι ότι δεν είσαι καλά ψυχολογικά, αυτό βγαίνει και στην πίστα»
Ισχύει ότι οι καλλιτέχνες δεν μπορούν να πουλήσουν σωστά τον εαυτό τους γι' αυτό χρειάζονται κάποιον να αναλαμβάνει τις οικονομικές συμφωνίες;
Αυτό είναι αλήθεια. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πουλήσω σωστά τον εαυτό μου. Είμαι πολύ πιο μαλακός από τον πατέρα μου. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να διεκδικήσει αυτό που του αξίζει, θα περίμενα από τον επιχειρηματία που θα με πιστέψει να μου το δείξει, γιατί αν φτάσουμε στο σημείο να χτυπάει ο ένας ή ο άλλος το χέρι στο τραπέζι, δεν έχουμε συνεργασία, αλλά επιβολή. Τέτοια συνεργασίες δεν έχουν πορεία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved