Εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού: «Είχα εθιστεί στο τζόγο. Δεν είχα να πάρω γάλα στο παιδί μου»
Showbiz

Εξομολόγηση Έλληνα ηθοποιού: «Είχα εθιστεί στο τζόγο. Δεν είχα να πάρω γάλα στο παιδί μου»

Είναι ένας πολύ γνωστός ηθοποιός όπου έχει στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες.

Ο τζόγος υπήρξε το μεγάλο του πάθος και δεν διστάζει να το αποκαλύψει.
Σε παλιές συνεντεύξεις είχατε πει πως κι εσείς περάσατε δύσκολες φάσεις, αλλά ανακάμψατε. Φύγατε από όλο αυτό. Που πιστεύετε πως οφείλεται;
«Είναι η ενέργεια. Οι άνθρωποι. Εκεί που χάνεις τον ρυθμό σου, βλέπεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που το έχει ξεπεράσει αυτό. Το έχει κερδίσει. Και λες «εγώ γιατί να μην μπορώ;» Υπάρχουν άνθρωποι που φύγανε από τη ζωή, για να έχουμε εμείς καλύτερη ζωή. Αυτό σε εμπνέει. Βέβαια, αυτή η καπιταλιστική κοινωνία μας με τις αδικίες και την ψυχολογία που μας σκορπάει, έχει, παγίδες. Πέφτεις. Μην πιστέψεις πως κάποιος γεννήθηκε νικητής και τερμάτισε νικητής ακόμα και οι μεγάλοι, οι ολυμπιονίκες της ζωής, έχουν ανηφόρες και , κατηφόρες» δήλωσε στο Χάι ο Τάσος Βαμβακίδης.
-Εσείς περάσατε δύσκολες στιγμές οικονομικές που σας στιγμάτισαν όπως έχετε πει. Για χρήματα και ζωή;
« Εκδικήθηκα τη φτώχεια μου, τα πέτρινα χρόνια. Κέρδισα, πλήρωσα, διασκέδασα. Γύρω στα 2,5 χρόνια είχα «αρρωστήσει» με το σατανικό παιχνίδι του τζόγου, όχι καζίνο, αλλά ομάδες με ποδόσφαιρο. Επειδή μου αρέσει το ποδόσφαιρο, νόμιζα ότι μπορεί να κερδίσω και λεφτά από αυτό. Είχα εθιστεί. Έχασα αρκετά χρήματα. Και να σου πω πως δεν το καταλάβαινα κιόλας. Κάποια στιγμή που δεν είχα ούτε γάλα να πάρω στο παιδί μου σκέφτηκα πόσο εγκληματίας είμαι. Αμέσως ζήτησα προστασία και θεραπεία για την ψυχή μου από τη γυναίκα μου και το ξεπέρασα. Δεν χρειάστηκα κάποιον εδικό. Σε αυτήν την ιστορία δεν υπάρχει γυρισμός. Όλα όμως κόβονται, το τσιγάρο, τα ναρκωτικά, ο τζόγος. Το , κατάλαβα, το αντιμετώπισα και τώρα είμαι ελεύθερος και απεξαρτημένος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved