Πάνος Κιάμος: «Οι οκτώ στις δέκα φωτογραφίες που βλέπουμε  στα περιοδικά είναι στημένες»
Showbiz

Πάνος Κιάμος: «Οι οκτώ στις δέκα φωτογραφίες που βλέπουμε στα περιοδικά είναι στημένες»

Ο Πάνος Κιάμος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γιατί δεν δέχεται να φωτογραφηθεί με τη σύζυγο του Ζαχαρούλα και τα παιδιά τους;

«Απλά δεν διαφημίζω την προσωπική ρου ζωή. Θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουμε μία ισότιμη σχέση γιατί δεν τα εκμεταλλεύομαι και δεν με εκμεταλλεύονται. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω εξώφυλλα και δεν έχω κάνει κιόλας. Τα εξώφυλλα είναι για τα μοντέλα και όχι για τους τραγουδιστές. Ακόμα και στην αρχή της καριέρας μου, ξέρεις πόσες φορές μου είχαν πει: «Θέλεις να πας κάπου δήθεν τυχαία, για να σε φωτογραφίσουν;».

Διότι ας μη γελιόμαστε, οι οκτώ στις δέκα φωτογραφίες που βλέπουμε στα περιοδικά είναι στημένες. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν στα περιοδικά συνέχεια τα ίδια άτομα Ή μου έλεγαν: «Θέλεις να κάνεις μία προκλητική δήλωση, για να σε παίζουμε στο εξώφυλλο;». Στα ξεκινήματα μου μέχρι και σε συνάδελφο μου είχαν προτείνει να πω ότι είμαι ζευγάρι, για να ακουστώ. Δεν θα ήθελα να με συζητούν για το τι είπα ή έκανα, θέλω να με συζητούν για τα τραγούδια ρου και τις εμφανίσεις μου», λέει ο ίδιος στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved