Τι θα δούμε στην εκπομπή «Checkpoint Alpha»;
Showbiz

Τι θα δούμε στην εκπομπή «Checkpoint Alpha»;

Την απαίτηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και να συνταχθεί πανευρωπαϊκή μαύρη λίστα των φορολογικών παραδείσων,

αναδεικνύει την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 24:00, η εκπομπή «Checkpoint Alpha», η οποία ταξίδεψε στο Στρασβούργο και μίλησε με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, ζήτησε διαφάνεια και να καταθέσουν οι εκπρόσωποι της παναμέζικης εταιρείας «Μόσακ Φονσέκα», στην ειδική επιτροπή του Κοινοβουλίου.
Εξεταστική επιτροπή για τα Panama Papers, καμία ανοχή σε όσους καταφεύγουν σε φορολογικούς παραδείσους και βαριές κυρώσεις ζήτησε και ο πρόεδρος της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Τζιάνι Πιτέλα.
Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, Δημήτρης Παπαδημούλης, δήλωσε ότι τα Panama Papers αποκαλύπτουν την έλλειψη Δικαιοσύνης και Δημοκρατίας, ενώ απαίτησε να φορολογούνται τα κέρδη εκεί που παράγονται.
Επίσης, στην κάμερα της εκπομπής μιλούν για όλα οι: Κνουτ Φλέκενσταϊν, Μαρία Σπυράκη, Εύα Καϊλή και Μίλτος Κύρκος.
Τέλος, στην εκπομπή θα προβληθεί, αποκλειστικά, συγκλονιστικό βίντεο με προκλητική επιχείρηση της τουρκικής ακτοφυλακής στα ελληνικά χωρικά ύδατα, καθώς και τις προσπάθειες από την ελληνική ακτοφυλακή να την εκδιώξει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved