Πάνος Κιάμος: «Η μεγαλύτερη σπατάλη που έχω κάνει είναι…»
Showbiz

Πάνος Κιάμος: «Η μεγαλύτερη σπατάλη που έχω κάνει είναι…»

Ο Πάνος Κιάμος εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του τη μεγαλύτερη πολυτέλεια που επέτρεψε στον εαυτό του κερδίζοντας πολλά χρήματα.

Δεν μεγάλωσες μέσα στα πλούτη. Ποια είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που επέτρεψες στον εαυτό σου όταν έβγαλες αρκετά χρήματα;

Η μεγαλύτερη σπατάλη που έχω κάνει είναι το αμάξι μου. Έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα πολυτελές αμάξι, όχι μόνο γιατί μου αρέσουν τα αυτοκίνητα, αλλά και γιατί περνάω πολλές ώρες μέσα σε αυτό και ήθελα να αισθάνομαι ασφαλής. Για μένα ίο αυτοκίνητο είναι και εργαλείο δουλειάς, αν σκεφτεί ότι κάνω κάθε χρόνο περίπου 70.ΟΟΟ χιλιόμετρα Αυτό το αμάξι το έχω εννέα χρόνια τώρα, αλλά και με τα πρώτα χρήματα που έβγαλα από τη δουλειά μου πάλι αυτοκίνητο είχα πάρει. Μου αρέσει να οδηγώ. Γενικότερα δεν είμαι ο άνθρωπος που θα κάνει σπατάλες μόνο που μπορεί να δεις καμιά φορά είναι να φοράω ένα ακριβό ρολόι.

Θυμάσαι τι αγόρασες με τον πρώτο σου μισθό;

Το πρώτο μου βδομαδιάτικο, το 1993, το είχα δώσει για να αγοράσω ρούχα για την πίστα θυμάμαι, είχα πάει σε ένα μαγαζί για να πάρω κάποια κοστούμια για την πρεμιέρα και τους παρακάλεσα να με αφήσουν να τους δώσω μία προκαταβολή και να τους εξοφλήσω με τα πρώτα νυχτοκάματα. Αλλά να σου πω κάτι; Παρόλο που στα πρώτα μου βήματα μπορεί να μη με έφταναν τα χρήματα για να αγοράσω κοστούμι, ήμουν πολύ χαρούμενοι που μπόρεσα να βρω μια δουλειά. Δεν ξέρεις πόσο στενοχωριέμαι όταν βλέπω τα νέα παιδιά να μην έχουν στόχους πια, γιατί δεν υπάρχουν δουλειές και φτάνουν τα 20 και ία 22 και δεν ξέρουν τι θα κάνουν στη ζωή τους

Εσύ έχεις μάθεις στα τρία παιδιά σου να βάζουν στόχους;

Αυτό που προσπαθώ να περάσω στα παιδιά μου είναι να έχουν ηθικές αξίες και ό,τι κάνουν στη ζωή τους να το κάνουν συνειδητά και όχι γιατί παρασύρθηκαν από κάποιους άλλους Αυτό που τους λέω πάντα είναι ότι πρέπει να διαλέξουν να κάνουν κάτι που αγαπούν κι εγώ θα είμαι δίπλα τους για να τους στηρίξω.

Είσαι αυστηρός μπαμπάς;

Επειδή λείπω πολλές ώρες από το σπίτι λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, κάπου, όπως και οι περισσότεροι μπαμπάδες δημιουργούνται μέσα μου τύψεις. Οπότε θα έλεγα ότι είμαι μάλλον ο μαλακοί της υπόθεσης. Είμαι ο μπαμπάς που θα κάνα και μερικά χατίρια παραπάνω. Η μητέρα μου, θυμάμαι, έλεγε: “Ο πατέρας είναι επισκέπτης μέσα στο σπίτι”. Όταν λοιπόν είσαι επισκέπτης δεν μπορείς να είσαι πολύ αυστηρός».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved