Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η Ρία Αντωνίου από τα Mad Awards
Showbiz

Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η Ρία Αντωνίου από τα Mad Awards

Για λίγα λεπτά μόνο παρέμεινε η Ρία Αντωνίου στο μουσικά βραβεία Mad προκαλώντας την απορία όλων για την αιφνίδια και… αρκετά εκνευρισμένη αποχώρησή της από το μουσικό event. Το μοντέλο μπορεί να ξεκίνησε τη βραδιά της με πολύ κέφι, στην πορεία όμως της… κόπηκε η χαρά. Ο λόγος;


Μόλις η Ρία Αντωνίου έφτασε στον κλειστό γήπεδο Παλιού Φαλήρου, και αφού έβγαλε τις απαραίτητες φωτογραφίες μπροστά από το επίσημο stand, κατευθύνθηκε προς τις VIP κερκίδες. Προς μεγάλη της λύπη όμως, η θέση που είχαν κλειστεί για εκείνη βρισκόταν μόλις δυο καθίσματα μακριά από την θέση του πρώην συντρόφου της.
Αν και η ίδια ζήτησε αμέσως και αρκετά έντονα από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης να αλλάξει θέση, κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε αφού, όπως την ενημέρωσαν, οι θέσεις ήταν αυστηρά κανονισμένες. Τι κι αν το μοντέλο έκανε ολόκληρη φασαρία καθώς δεν άντεχε να βρίσκεται λεπτό κοντά στον πρώην σύντροφό της;! Η αλλαγή των θέσεων τελικά δεν έγινε, με αποτέλεσμα η Ρία Αντωνίου να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει θυμωμένη από τη μουσικό event πριν καν αυτό ξεκινήσει.
Κατά την αποχώρησή της, προσπάθησε να αποφύγει τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφους που έσπευσαν να μάθουν για την νευρική αποχώρησή της, και αρκέστηκε σε κοφτή δήλωση: «Με ‘βαλαν να κάτσω δίπλα σε κάποιον που δεν ήθελα και δεν γουστάρω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved