Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έγινε ένα "ξεσκαρτάρισμα" στις φιλίες μου»
Showbiz

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Έγινε ένα "ξεσκαρτάρισμα" στις φιλίες μου»

Πώς μπορεί να εξελιχθεί μια φιλία όταν ο καθένας έχει πάρει στη ζωή του έναν τελείως διαφορετικό δρόμο;

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης λέει: «Οι φιλίες εξελίσσονται, αλλάζουν, διακόπτονται. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Χρειάζονται διαρκή τριβή» τονίζει ο πρωταγωνιστής, υπερθεματίζοντας ότι «η φιλία αποτελεί μεγάλο καταφύγιο. Αλλά δεν είναι οι φίλοι μόνο για τις καλές μέρες. Οι φιλίες δοκιμάζονται και σε δύσκολες καταστάσεις». Η οικονομική κρίση έβαλε σε δοκιμασία τις φιλίες του; «Ευτυχώς, ναι» απαντά.

«Δοκιμάστηκαν πράγματα μέσα μου, στο περιβάλλον μου, στις φιλίες μου. Έγινε ένα "ξεσκαρτάρισμα", για να μείνουν αυτοί που έπρεπε να μείνουν και να προχωρήσουμε προς τα εκεί που έπρεπε να προχωρήσουμε... Ξεμπροστιάστηκαν φιλίες που ήταν βασισμένες σε άλλου είδους σχέσεις κι όχι σχέσεις αγάπης. Έχουν αλλάξει οι άνθρωποι με τους οποίους μπορούμε να επικοινωνούμε.

Προσωπικά δεν μπορώ να ανεχτώ ανθρώπους μίζερους, που με το "καλημέρα" αρχίζουν να αραδιάζουν τα οποιασδήποτε φύσεως προβλήματά τους. Θέλω αισιόδοξους ανθρώπους για φίλους, παρ' όλες τις δυσκολίες». Η ζωή μας «αλλάζει, μας διαμορφώνει» υπογραμμίζει. «Ζω σημαίνει προχωράω και διαφοροποιούμαι. Δεν έχω παγιώσει έναν χαρακτήρα, δεν λέω ότι δεν αλλάζω. Μα πώς; Όλα αλλάζουν γύρω μας. Πώς μπορούμε εμείς να μείνουμε ίδιοι;» αναρωτιέται.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved