Για όλα τρέχει η Ελένη
Showbiz

Για όλα τρέχει η Ελένη

Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει να απολαµβάνει την ανάπαυλα του Σαββατοκύριακου, καθώς η καθηµερινότητά της είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Γιατί εκτός από την εκποµπή της, τα τέσσερα παιδιά της την κρατούν διαρκώς σε εγρήγορση. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο μανάβικο της γειτονιάς της, στα Μελίσσια.

Η λαµπερή παρουσιάστρια, που µιλούσε συνεχώς στο κινητό της, επέλεξε ένα casual look που της πήγαινε πολύ. Σκισµένο τζιν παντελόνι µε λευκό t-shirt µε στάµπα και ανοιξιάτικα πάνινα παπούτσια.
Επειδή η εκποµπή της «Ελένη» στον Alpha προβάλλεται το µεσηµέρι, δεν προλαβαίνει να πηγαίνει στη βιολογική λαϊκή που γίνεται κοντά στο σπίτι της. Ωστόσο, η λαµπερή παρουσιάστρια σπάνια αφήνει τα ψώνια στα χέρια άλλων. Θέλει να φροντίζει και να διαλέγει µόνη της ένα-ένα τα φρούτα και τα λαχανικά για το σπίτι της για να έχει την καλύτερη ποιότητα.
Έχοντας αδυναµία σε ό,τι έχει να κάνει µε shopping, όσο κουρασµένη κι αν είναι, θέλει, σύμφωνα με τη real, να έχει τον έλεγχο για τα ψώνια που προορίζονται για την καθηµερινή διατροφή της οικογένειάς της. Οι σχέσεις της µε τους ανθρώπους στο συγκεκριµένο µανάβικο φάνηκε ότι µόνο τυπικές δεν είναι, αφού συχνά προµηθεύεται λαχανικά από εκεί, καθώς η Ελένη απολαµβάνει την επαφή µε τους ανθρώπους και της αρέσει να συµπεριφέρεται όπως το κορίτσι της διπλανής πόρτας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved