Αλεξάνδρα Αϊδίνη: «Ο γάμος μού προκαλεί γέλιο! Δεν μ' έχουν ζητήσει ποτέ!»
Showbiz

Αλεξάνδρα Αϊδίνη: «Ο γάμος μού προκαλεί γέλιο! Δεν μ' έχουν ζητήσει ποτέ!»

Η Αθηνά Αϊδίνη μιλά για τον γάμο και… όχι μόνο.

Γάμος και γέλιο; Ο γάμος μού προκαλεί γέλιο! Δεν μ' έχουν ζητήσει ποτέ! Σταδιακά αρχίζω να αναθεωρώ τη στάση μου. Με ελκύει αλλά εξακολουθεί καινά με τρομάζει πάρα πολύ και λειτουργώ λίγο σαν «η νύφη το έσκασε!» τόνισε στο Votre Beaute.

Διακοπές: «Δεν κατάφερνα ποτέ να ξεκλέψω λίγο χρόνο να πάω διακοπές. Είμαι παιδί της πόλης με λατρεία στην εξοχή. Η σκέψη ότι «τώρα καθόμαστε και ξεκουραζόμαστε» μου δημιουργεί αμηχανία. Πρέπει να φτάσω στα όρια μου για να το αποδεχτώ και τότε ξέρω να το κάνω καλά. Στα παιδικά μου χρόνια έχω κάνει αξέχαστες διακοπές στην Τοσκάνη απ' όπου κατάγεται η μητέρα μου.»

Ευτυχία: «Επηρεασμένη από τον Τσέχοφ θα πω ότι «δεν είμαστε, ούτε θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένοι, μονάχα αποζητούμε την ευτυχία». Ίσως να είναι λίγο μηδενιστικός τρόπος σκέψης, όμως μου δημιουργεί μια τεράστια ευτυχία αυτή η διαπίστωση:. η ευτυχία είναι στιγμές κι αυτές βρίσκονται μέσα στην αναζήτηση της.»

Ζωή: «Είναι σαρωτική, γεμάτη εμπόδια, ένα μεγάλο, τρομερό ζόρι! Τη ζωή δεν τη χορταίνω, με εκπλήσσει πολύ, κάθε μέρα! Είναι ευάλωτη και συγχρόνως δυνατή. Μπορεί να σταματήσουν όλα, να περάσεις από χιλιάδες κακουχίες και να επιβιώσεις! Τι είναι στο χέρι μας και τι όχι;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved