Ρέα Τουτουνζή: Τρελά ερωτευμένη μετά από τέσσερα χρόνια γάμου (φωτό)
Showbiz

Ρέα Τουτουνζή: Τρελά ερωτευμένη μετά από τέσσερα χρόνια γάμου (φωτό)

Είναι µαζί πέντε χρόνια, τα τέσσερα από τα οποία παντρεµένοι. Και όµως, είναι σαν να µην έχει περάσει ούτε ηµέρα από εκείνη τη... µοιραία συνάντησή τους σε κλαµπ της παραλιακής, όταν οι µατιές τους διασταυρώθηκαν για πρώτη φορά και οι καρδιές τους ενώθηκαν για πάντα. Η Ρέα Τουτουνζή και ο επιχειρηµατίας στον τοµέα της ενέργειας σύζυγός της, Γιώργος Μαντζούκης, είναι η εξαίρεση στον κανόνα ο οποίος θέλει τα παντρεµένα ζευγάρια να χάνουν µετά τον γάμο εκείνη τη µαγεία του έρωτα που τους συνεπαίρνει και τους κρατά δεµένους και ευτυχισµένους.

Μία ευτυχία για την οποία κάνουν και οι δύο ό,τι περνά από το χέρι τους για να κρατήσει στο πέρασµα των χρόνων, αλλά και να δυναµώνει µέρα µε τη µέρα. Λόγω των αυξηµένων επαγγελµατικών υποχρεώσεών του, ο Γιώργος συχνά αναγκάζεται να ταξιδεύει στην περιφέρεια, όµως για να κερδίσει το... χαµένο έδαφος ξεκλέβει ποιοτικό χρόνο για να τον περάσει µε τη γυναίκα της ζωής του.
Σε τέτοιες στιγµές τούς συνέλαβε προ ηµερών ο φωτογραφικός φακός, σε µία σπάνια έξοδό τους στο κέντρο του Κολωνακίου. Το ζευγάρι βρέθηκε στο bar-restaurant «Nikkei» να δοκιµάζει εκλεκτά πιάτα περουβιανής κουζίνας. H εικόνα τους, σύμφωνα με τη real, ήταν αδιάψευστος µάρτυρας της αρµονικής σχέσης που µοιράζονται. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ψιθύριζαν ο ένας στο αυτί του άλλου γλυκόλογα, γελούσαν δυνατά, αγκαλιάζονταν τρυφερά και φιλιόντουσαν, αποδεικνύοντας το πόσο ερωτευµένοι είναι. Ειδικά η Ρέα, η οποία έχει εκφράσει δηµόσια κατά το παρελθόν πόσο ευτυχισµένη είναι στο πλευρό του συζύγου της. «Ο Γιώργος τα έκανε όλα σωστά. Ήταν το σωστό timing. Πιστεύω πολύ σε αυτό, έχει τεράστια σηµασία. Είναι συναίσθηµα αυτό, δυσκολεύοµαι να το εξηγήσω µε λόγια. Είµαι πάρα πολύ ερωτευµένη», είχε παραδεχτεί σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ρέα, η οποία έχει αποσυρθεί εδώ και περίπου οκτώ χρόνια από το µόντελινγκ, όµως δεν έχει αποκοπεί και τελείως από τον χώρο, κάνοντας επιλεκτικά κάποιες δουλειές που την ενδιαφέρουν.
Αµέσως µετά το δείπνο τους θέλησαν να συνεχίσουν µε ένα κοκτέιλ και έφυγαν από το bar-restaurant λίγο µετά τα µεσάνυχτα, συνεχίζοντας τη βραδιά τους µε περίπατο στα στενά του Κολωνακίου, όπου συχνάζει η Ρέα για ψώνια αλλά και για συναντήσεις µε φίλους και γνωστούς της από τον χώρο της µόδας. Όσο για τα µελλοντικά του σχέδια, το ζευγάρι δείχνει να απολαµβάνει το τώρα, χωρίς να θέτει µεγαλεπήβολους στόχους. Σε ό,τι αφορά τη συχνή ερώτηση που τους κάνουν φίλοι και γνωστοί, «πότε µε το καλό ένα παιδάκι», η Ρέα και ο Γιώργος δείχνουν να είναι απόλυτα συνειδητοποιηµένοι στα «θέλω» τους. «∆εν είµαστε τόσο... φανατικοί! Είµαστε καλά µεταξύ µας», είχε πει παλαιότερα η Ρέα: «Και να µείνουµε οι δυο µας δεν έχουµε πρόβληµα. Αν έρθει ένα παιδάκι, ήρθε. ∆εν είναι στόχος. Θα το παραδεχτώ όµως... Θέλω να έχω και την απόλυτη αγάπη του Γιώργου. Παιδικό ακούγεται, αλλά δεν θέλω να πω ψέµατα. ∆εν θέλω να τον µοιραστώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved