Φλογερό ειδύλλιο για γνωστή τραγουδίστρια (φωτό)
Showbiz

Φλογερό ειδύλλιο για γνωστή τραγουδίστρια (φωτό)

Έναν µεγάλο έρωτα ζει πασίγνωστη τραγουδίστρια μαζί με τον αγαπημένο της με τον οποίο δεν έχουν πρόβλημα να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά σε δημόσιες εμφανίσεις τους.

Δεν είναι άλλη από την frontwoman του επιτυχηµένου συγκροτήµατος C: Real Τζο Λαζοπούλου. Η όµορφη τραγουδίστρια είναι ζευγάρι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια µε τον επιχειρηµατία Άρη Αλευρά, ο οποίος διαθέτει τη δική του διαφηµιστική εταιρεία µε εξειδίκευση στον σχεδιασµό ιστοσελίδων. Τους ενώνει ένα µεγάλο πάθος και χρειάστηκε µόλις ένας χρόνος σχέσης για να αποφασίσουν να µετακοµίσουν σε ένα όµορφο διαµέρισµα στη Γλυφάδα. «Αυτή η περίοδος που διανύουµε είναι η καλύτερη και για τους δυο µας!», παραδέχεται στη Real η ωραία Τζο, η οποία δεν συνηθίζει να απασχολεί τη δηµοσιότητα µε την προσωπική της ζωή, αλλά µε το ταλέντο και τη µουσική της. Αυτό, άλλωστε, ήταν κάτι που ήθελε και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν κρύβει τον θαυµασµό του για εκείνη, αναρτώντας συνεχώς στα social media φωτογραφικά στιγµιότυπα από τις καλλιτεχνικές εµφανίσεις της.
Η Τζο και ο Άρης γνωρίστηκαν πριν από 10 χρόνια, αλλά τότε οι συγκυρίες δεν ήταν οι κατάλληλες για να ανθίσει ο έρωτάς τους. Εκείνη ήθελε να κυνηγήσει το όνειρό της στο τραγούδι και παρόλο που είχε ήδη αποκτήσει το δικό της κοινό στη Θεσσαλονίκη, όπου ζούσε και εµφανιζόταν, αποφάσισε να εγκατασταθεί στην Αθήνα. Στην πόλη δηλαδή που γνώρισε µεγάλη επιτυχία δύο δεκαετίες πριν, αρχικά ως µοντέλο και αργότερα ως τραγουδίστρια, η µεγαλύτερη αδελφή της, 'Ινα Λαζοπούλου, αλλά και η άλλη αδελφή τους, επίσης τραγουδίστρια, Σοφία Λαζοπούλου.
Πριν από τέσσερα χρόνια, η µοίρα έβαλε... το χεράκι της και οι δρόµοι της Τζο και του Άρη ξανασυναντήθηκαν. Εκείνη, όµως, δεν είχε µυαλό για έρωτες. Ήθελε να αφοσιωθεί στη δουλειά και τους στόχους της. Ο Αρης, ωστόσο, δεν ήταν από τους άντρες που εγκαταλείπουν τον... στόχο τους. Αρχικά έβγαιναν ως φίλοι µέχρι που, έπειτα από αρκετούς µήνες πολιορκίας, η Τζο πείστηκε πως οι προθέσεις του ήταν αληθινές και αποφάσισε να κάνει µαζί του το επόµενο βήµα. Και όπως απέδειξε η ιστορία ήταν µία από τις καλύτερες αποφάσεις της ζωής της.
Ο Άρης αποδείχτηκε ο φύλακας-άγγελός της, το στήριγµά της και ο άνθρωπος που την εµψυχώνει σε κάθε προσπάθειά της. Το ίδιο υποστηρικτική, όµως, είναι και εκείνη για τον αγαπηµένο της, γι’ αυτό και όσοι τους γνωρίζουν µιλούν για ένα πολύ ευτυχισµένο ζευγάρι. Αυτό αποδεικνύουν, άλλωστε, και τα ενσταντανέ που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός, απαθανατίζοντας το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του στο bar-restaurant «Dames» στη Γλυφάδα, όπου έγινε... αυτόπτης µάρτυρας ενός φλογερού ειδυλλίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved