H Εβελίνα Παπούλια είναι ευτυχισμένη με τον Σταύρο! (φωτό)
Showbiz

H Εβελίνα Παπούλια είναι ευτυχισμένη με τον Σταύρο! (φωτό)

Ήταν το περασµένο καλοκαίρι όταν δημοσιεύονταν οι πρώτες φωτογραφίες της Εβελίνας Παπούλια σε τρυφερά ενσταντανέ µε έναν αρρενωπό άντρα, τα οποία και αποκάλυπταν τον νέο -τότε- έρωτα της ηθοποιού.

Είχε µείνει για ένα µεγάλο διάστηµα µόνη µετά τον χωρισµό της από τον µουσικό Φώτη Παπαθεοδώρου και η στενή παρέα που άρχισε να κάνει µε τον Σταυρό, φίλο της από τα παλιά, έµελλε να εξελιχθεί σε έναν παθιασµένο έρωτα. Οι δυο τους γνωρίζονται από νεαρή ηλικία, αφού τα εξοχικά σπίτια των οικογενειών τους στην Ερµιόνη είναι πολύ κοντά. Τίποτα, ωστόσο, δεν προµήνυε ότι µπορεί κάποια στιγµή να γίνουν ζευγάρι.
Το καλοκαίρι όµως, που συναντήθηκαν στον αγαπηµένο τους προορισµό, ένιωσαν, σύμφωνα με τη real, κάτι πρωτόγνωρο ο ένας για τον άλλον. Ένας έρωτας είχε γεννηθεί. Έπειτα από τη δηµοσιοποίηση της σχέσης τους έγιναν πιο προσεκτικοί, έπαψαν να κυκλοφορούν µαζί και µόνο σε µια έξοδό τους σε νυχτερινό κέντρο ο φακός τούς «συνέλαβε» να είναι διαχυτικοί µεταξύ τους. Πρόσφατα, που η Εβελίνα γιόρτασε τα γενέθλιά της σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου, ο επιχειρηµατίας σύντροφός της δεν έλειπε από το πλευρό της. Οι δυο τους, ωστόσο, δεν επέτρεψαν στον φωτογράφο που ήταν παρών να δώσει στη δηµοσιότητα κάτι παραπάνω από κάποιες χαλαρές πόζες τους. Όπως µάθαµε, η Εβελίνα ζήτησε ευγενικά να µη δοθεί καµία φωτογραφία σε περισσότερο τρυφερές τους στιγµές, επιθυµώντας έτσι να προφυλάξει τη σχέση τους. Όσοι βρέθηκαν εκεί, πάντως, έχουν να το λένε για το πόσο χαρούµενη και λαµπερή ήταν η ηθοποιός. «Είχαµε καιρό να δούµε τόσο ευτυχισµένη την Εβελίνα! Έχει δαγκώσει τη λαµαρίνα και έχει µάτια µόνο για τον Σταύρο της», αποκαλύπτουν.
Αξίζει να σηµειωθεί ότι αυτή την περίοδο δεν ευτυχεί µόνο προσωπικά, αλλά και επαγγελµατικά, αφού εντυπωσιάζει µε την ερµηνεία της στο µιούζικαλ «Victor Victoria», που φιλοξενείται στο θέατρο «Pantheon», σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved