Το δράμα του Λάκη Τζορντανέλλι! Πώς γλίτωσε από τα απανωτά προβλήματα υγείας
Showbiz

Το δράμα του Λάκη Τζορντανέλλι! Πώς γλίτωσε από τα απανωτά προβλήματα υγείας

«Είχα Άγιο για αυτό ζω», λέει ο Λάκης Τζορντανέλλι και εξομολογείται πώς γλίτωσε τα απανωτά προβλήματα υγείας που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Υπήρξε μεγάλο χρονικό διάστημα που είχατε απομακρυνθεί από το χώρο.

«Απομακρύνθηκα λόγω καταστάσεων, δεν μας δεχόντουσαν, γιατί βγήκαμε τη δεκαετία του '60, τότε ήταν η Χούντα και πίστευαν ότι εμείς ήμασταν οι χουντικοί. Δηλαδή, άλλοι τραγουδιστές δεν βγήκαν τότε; Ο Νταλάρας δεν βγήκε τότε; Τότε βγήκε, το 1967. Έτσι μας είχαν τοποθετήσει εμάς με την ποπ μουσική. Δεν με ενόχλησε αυτό. Χάθηκα γιατί είχα κάποια προβλήματα με την υγεία μου»

Τι σας συνέβη;


«Είχα ανεύρυσμα στο κεφάλι. Αυτό συνέβη το 1981. Δεν ξέρω πώς σώθηκα. Με έριξε κάτω και μετά από 20 λεπτά συνήλθα. Δίπλα μου ήταν η γυναίκα μου, με κράτησε, και αμέσως, φώναξε γιατρό»

Όταν σας συνέβη αυτό, η σύζυγος σας ήταν έγκυος;


«Ήταν 4 μηνών έγκυος στην κόρη μου, κόντευε να «χάσει» το παιδί μας. Πέρασε πάρα πολλά. Η γυναίκα μου ήταν ο στυλοβάτης όλης αυτής της ιστορίας και γενικά για τα όσα πέρασα μετά»

Συνεχίστηκε η ταλαιπωρία με την υγεία σας;
«Μετά έπαθα ημιπάρεση, το χέρι μου, το πόδι μου... Το χέρι μου δεν έπιανε καλά, δεν είχε κίνηση από την αριστερή πλευρά, όπως και το πόδι μου. Έκανα πολλές φυσιοθεραπείες και επανήλθαν»

Με τον ερχομό της κόρης σας στη ζωή πώς ήταν τα πράγματα;


«Κρατούσα το μωρό στο χέρι μου όταν γεννήθηκε και μου έφυγε με το κεφάλι κάτω το καημένο. Άρχισα τα κλάματα, νόμισα ότι έπαθε κάτι το παιδί. Όλα αυτά μετεγχειρητικά, στο σπίτι που μέναμε. Πέρασα πολλά, αλλά το πάλεψα μαζί με τη γυναίκα μου. Μετά ήρθε κι άλλο πρόβλημα με την υγεία μου»


Τι συνέβη αυτή τη φορά;


«Αισθάνθηκα ένα κάψιμο στο λαιμό και το βράδυ στο σπίτι ξύπνησα τη γυναίκα και την κόρη μου, αφού δεν περνούσε, και με πήγαν στο νοσοκομείο, όπου δεν βρήκαν κάτι. Μετά από δύο ημέρες είχα έναν έντονο βήχα και δεν μπορούσαν αναπνεύσω. Έκανα εξετάσεις για την καρδιά, μετά από υπόδειξη του γιατρού. Κάνοντας τις εξετάσεις, βρήκαμε δύο βουλωμένες αρτηρίες και η βαλβίδα ήθελε αλλαγή. Μου έβαλαν βαλβίδα. Έπρεπε να είχα κάνει νωρίτερα την εγχείρηση, αλλά τη γλίτωσα την τελευταία στιγμή»


«Οικονομικά καταστράφηκα. Μόλις είχα παντρευτεί, «καπάκι» ήρθε η ασθένεια, μετά από 4 μήνες, Ό,τι λεφτά είχα, τα είχα ξοδέψει όλα, τα είχα δώσει».

Δεν είχατε καταλάβει τίποτα, δεδομένου ότι είναι μια ασυμπτωματική νόσος;


«Όχι, έκανα τις εξετάσεις και το βρήκανε. Κάποια στιγμή χάθηκα, είχα εξαφανιστεί από τον κόσμο και είπα: «Πεθαίνω». Έφυγα, έπεσα κάτω και αργότερα βρέθηκα σ' ένα κρεβάτι, στην κρεβατοκάμαρα, με κουβαλήσανε... Φούσκωσε, άνοιξε όπως το μπαλόνι και μετά ξανάκλεισε... Πήγε στη θέση του. Ο γιατρός μου είπε ότι έπρεπε να κάνω εγχείρηση, να μην το αφήσω, γιατί μετά επανήλθα
κανονικά. Έτσι, έκανα την εγχείρηση»


Αυτό σας κράτησε μακριά από τη δουλειά σας για αρκετό καιρό;


«Ναι, βέβαια. Τότε είχα βγάλει ένα δίσκο, που κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο, και το Μάρτιο το έπαθα και μπήκα στο νοσοκομείο για εγχείρηση. Ήμουν πολύ ανεβασμένος τότε, στα ψηλά, αλλά ο Θεος είναι μέσα μας, με κράτησε... Είχα έναν άγιο που με κρατούσε. Η γυναίκα μου τότε ήταν έγκυος στην κόρη μου»

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved