Ιωάννα Σουλιώτη: «Σε λίγο καιρό βγαίνει το διαζύγιό μου»
Showbiz

Ιωάννα Σουλιώτη: «Σε λίγο καιρό βγαίνει το διαζύγιό μου»

Η Ιωάννα Σουλιώτη μίλησε για τον χωρισμό και το διαζύγιό της, την επιστροφή της στην τηλεόραση και την πρόταση που της έκαναν οι υπεύθυνοι του Ant1 για να συμμετέχει στο «Dancing with the stars».

«Μου έλλειψε η δουλειά στο χώρο της τηλεόρασης… Όταν φεύγεις από ένα χώρο για μερικά χρόνια δεν είναι απαραίτητο να σε θυμάαι ο κόσμος. Θα πρέπει κατά κάποιον τρόπο να δημιουργήσω ξανά σχέση με το κοινό. Αυτό το διάστημα ως επαγγελματίας έχω στείλει το βιογραφικό μου εκεί που θα ήθελα να δουλέψω».
Όσο για την πρόταση που της έκαναν οι υπεύθυνοι του Ant1 να συμμετέχει στο «Dancing with the stars» δήλωσε: « Μου έγινε πρόταση. Στην αρχή είχα κάποιους ενδιασμούς μετά όμως με έπεισαν ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν προσβάλλει και δεν εκθέτει το εκάστοτε άτομο που συμμετέχει αν δεν χορέψει καλά. Τους είπα ότι μου άρεσε η ιδέα αλλά ήθελα να το σκεφτώ. Ύστερα πάγωσε το θέμα».
Πρόσφατα η Ιωάννα Σουλιώτη αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να δώσει τέλος στο γάμο της. «Σε λίγο καιρό βγαίνει το διαζύγιό μας. Είναι πολύ δύσκολη η απόφαση του χωρισμού. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος… Εξακολουθώ να έχω καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό μου. Άλλωστε ένας επιτυχημένος γάμος, όπως μου είπε και ένας φίλος μου δεν είναι μόνον όταν έχει διάρκεια αλλά όταν ξέρεις πότε θα τελειώσει».
Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved