Ξέσπασμα Γαληνέα κατά Χέλμη: «Ο Αλέκος έλαμπε και μοσχοβόλαγε. Τέτοιες δηλώσεις δεν τον αγγίζουν»
Showbiz

Ξέσπασμα Γαληνέα κατά Χέλμη: «Ο Αλέκος έλαμπε και μοσχοβόλαγε. Τέτοιες δηλώσεις δεν τον αγγίζουν»

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Χέλμη για τον Αλέκο Αλεξανδράκη ενόχλησαν την επί 23 χρόνια σύντροφό του Νόνικα Γαληνέα η οποία θέλησε να απαντήσει στην συνάδελφό της.

Οργισμένη εμφανίστηκε η μεγάλη ηθοποιός όταν άκουσε από την Κ. Χέλμη να δηλώνει πριν από λίγο καιρό για τον Αλέκο Αλεξανδράκη: «Με φίλησε και τους είπα ότι μύριζε το στόμα του από τα τσιγάρα».
Η δήλωση της προκάλεσε το ξέσπασμα της Νόνικας Γαληνέα, η οποία απάντησε μιλώντας στη Freddo: «Τι ντροπή... Λυπάμαι για λογαριασμό της... Τέτοιες φράσεις, τέτοιες λέξεις δεν λέγονται ούτε όταν ο άλλος είναι στη ζωή. Πόσο μάλλον όταν ο άλλος έχει φύγει... Ο τρόπος που εκφράζεται ο καθένας δείχνει ποιος είναι. Ο Αλέκος δεν πρόκειται να πάθει τίποτα. Ο Αλέκος έλαμπε και μοσχοβόλαγε. Τέτοιες δηλώσεις δεν αγγίζουν τον μεγάλο Αλέκο Αλεξανδράκη. Δεν ξέρω πώς να μιλήσω για τέτοιες δηλώσεις. Δεν χωράνε στο δικό μου μυαλό... Λυπάμαι. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θέλω ούτε να ακούσω ποτέ άλλοτε τέτοια πράγματα για τον Αλέκο. Τον πιο ευγενή και καλοπροαίρετο άνθρωπο του ελληνικού κινηματογράφου. Τον άνθρωπο που μόνο καλό έκανε και ποτέ δεν ενόχλησε κανέναν. Λυπάμαι...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved