Χριστίνα Κοντοβά: «Τα λουλούδια στο σπίτι τα φέρνει πάντα ο Αλέξανδρος»
Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: «Τα λουλούδια στο σπίτι τα φέρνει πάντα ο Αλέξανδρος»

Συγκατοικεί με τον αγαπημένο της Αλέξανδρο Μπουρδούμη σε ένα σπίτι, το οποίο έχει επιμεληθεί η ίδια.

Η Χριστίνα Κοντοβά εξομολογείται:

«Σε αυτό το σπίτι μπήκαμε μαζί με το σύντροφο μου, οπότε συνδυάσαμε τα πράγματα μας. Και ευτυχώς ταίριαζαν μεταξύ τους, ώστε δεν αναγκάστηκα να αλλάξω κάτι. Αλλά γενικά μου αρέσει να ψάχνω μέχρι να βρω αυτό που θα μου κάνει "κλικ", αλλιώς το φτιάχνω μόνη μου. Όπως το τραπέζι της τραπεζαρίας, που είναι δικό μου σχέδιο. Είναι από τάβλες οικοδομής και μου το έχει κατασκευάσει ο γαμπρός μου - μάλιστα, έχει και πάνω πιτσιλιές από την οικοδομή! Νομίζω ότι θα μπορούσα σε μια άλλη ζωή ή σε μια άλλη φάση να γίνω διακοσμήτρια».


Τα λουλούδια στο σπίτι, όπως εξομολογείται, τα φέρνει πάντα ο Αλέξανδρος.

«Βάζουμε πάντα φρέσκες τουλίπες σ' αυτό το ξύλινο κηροπήγιο στο τραπεζάκι του σαλονιού, που παίρνει μόνο δύο. Γενικά, μου αρέσει να είναι τα πάντα δυαδικά μες στο σπίτι όταν έχω σχέση, γι' αυτό κι έχω δύο καρδιές στην κρεβατοκάμαρα».


Το επόμενο project της μέσα στο σπίτι είναι το δωμάτιο που έχει μετατρέψει σε γκαρνταρόμπα, το οποίο θέλει να οργανώσει καλύτερα για να βλέπει τι έχει με μια ματιά και να μην τα ξεχνάει.
«Με το που μπαίνω στο χώρο μου, θέλω να βγάζω τα ρούχα που φοράω όλη μέρα. Γενικά, κυκλοφορώ με κιμονό μέσα στο σπίτι έχω ένα φετίχ με τα αυθεντικά, τα ιαπωνικά, και τα αγοράζω από vintage μαγαζιά σε όλο τον κόσμο. Όλοι το θεωρούν grande, αλλά εμένα είναι η ρόμπα μου. Και μου αρέσει γενικά να είμαι περιποιημένη, δεν είμαι ποτέ με φόρμες και πιτζάμες με αρκουδάκια», αποκαλύπτει στο Instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved