Δέσποινα Βανδή: «Βλέπω ότι τα κορίτσια βιάζονται να μεγαλώσουν και με προβληματίζει αυτό»
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: «Βλέπω ότι τα κορίτσια βιάζονται να μεγαλώσουν και με προβληματίζει αυτό»

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω η Δέσποινα Βανδή φτάνει στην ηλικία που είναι σήμερα η κόρη της, Μελίνα και προσπαθεί να θυμηθεί αν είχε κάνει τις δικές της επαναστάσεις.

«Εγώ πέρασα σχετικά ήρεμη εφηβεία και επαναστάτησα μετά. Οι εποχές, όμως, έχουν αλλάξει. Το πώς ζούσα και πώς ήμουν εγώ στα 12 χρόνια μου δεν έχει καμία σχέση με το πώς είναι τα κορίτσια στην αντίστοιχη ηλικία σήμερα. Όμως, με το παιδί μου έχω μια πολύ καλή σχέση και το σημαντικότερο είναι ότι μιλάμε για όλα. Ωστόσο, προετοιμάζω τον εαυτό μου ώστε να αποδώσω οποιαδήποτε μη δικαιολογημένη και αναμενόμενη συμπεριφορά σε αυτό το απαραίτητο εξελικτικό στάδιο που ονομάζεται "εφηβεία"», λέει στο Instyle


Είναι η μαμά που θα απέτρεπε τη Μελίνα από το να ντυθεί πιο γυναικεία, να φορέσει μακιγιάζ και να βάψει τα νύχια της ή είναι σχετικά χαλαρή με αυτό, καθώς έχει αρχίσει να γίνεται κανόνας παρά εξαίρεση γύρω μας; «Βλέπω ότι ειδικά τα κορίτσια βιάζονται να μεγαλώσουν και δεν σου κρύβω ότι με προβληματίζει αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί στα 14 μπορεί να θέλεις να μοιάζεις με 20χρονη. Από την άλλη, δεν γίνεται να ζεις και εκτός εποχής, οπότε θεωρώ ότι το μέτρο είναι αυτό που ισορροπεί τα πάντα».

Η ίδια, πάντως, και ο σύζυγος της, Ντέμης Νικολαΐδης, δεν επιτρέπουν στην κόρη τους να έχει λογαριασμούς στα social media. «Ξέρεις, σκέφτομαι πολλές φορές ότι, όταν η Μελίνα μεγαλώσει, γίνει κι εκείνη μαμά και αποκτήσει μια 12χρονη κόρη, θα της προκύψουν επίσης κάποια θέματα που θα πρέπει να τα ερμηνεύσει και να τα αποδεχτεί με βάση την εποχή της. Όλα αυτά που ζούμε τώρα μετά από τριάντα χρόνια θα φαίνονται αρχαία» εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved