Δημήτρης Ουγγαρέζος-Ιλένια Ουίλιαμς: Η ώρα της συγκατοίκησης
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Ιλένια Ουίλιαμς: Η ώρα της συγκατοίκησης

Το πρώτο σοβαρό βήμα στη σχέση τους επιχειρούν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς.

Οι δυο τους είναι έτοιµοι να µείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Εκείνος µένει στο Παλαιό Φάληρο, εκείνη στη Νέα Ερυθραία, αλλά πριν από το Πάσχα άρχισαν να σχεδιάζουν να... εκµηδενίσουν τη µεταξύ τους απόσταση.
Η Ιλένια Ουίλιαµς πριν από λίγους µήνες πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το πατρικό της σπίτι και ενοικίασε διαµέρισµα στα βόρεια προάστια για να µείνει µόνη της. Όµως, η µοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνη. Όπως εξηγεί στενός φίλος του ζευγαριού στη real, η Ιλένια θα µετακοµίσει στα νότια προάστια, στο διαµέρισµα του συντρόφου της. Το ζευγάρι µετράει ήδη 15 µήνες σχέσης, η οποία µάλιστα δοκιµάστηκε και στα δύσκολα, καθώς µετά το απότοµο κόψιµο του «Spata Live» και οι δύο έµειναν εκτός τηλεόρασης. Αυτό σίγουρα δεν τους βοήθησε στην ψυχολογία τους ως επαγγελµατίες, τους έκανε όµως να έρθουν πιο κοντά και ως ζευγάρι τους «έδεσε» περισσότερο. Μετά τις ευνοϊκές εξελίξεις, όµως, στην προσωπική ζωή της Ιλένια, ακολουθούν και αντίστοιχες στα επαγγελµατικά της, αφού, σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες, η όµορφη δηµοσιογράφος βρίσκεται ένα βήµα πριν από συµφωνία µε τον ΑΝΤ1 για νέα εκποµπή.
Με το βλέµµα στην επικείµενη συγκατοίκησή τους µετά το Πάσχα, αποφάσισαν από κοινού αυτές τις πασχαλινές διακοπές να τις περάσει στην Αθήνα ο καθένας µε την οικογένειά του. Ειδικά η 26χρονη Ιλένια δεν είναι λίγες οι φορές που στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram ποστάρει φωτογραφίες από το σπίτι των γονιών της στον Άγιο Στέφανο, είτε µαζί µε τον αδελφό της Αλέξανδρο, είτε µε την αδελφή της Μάρθα, είτε µε τον πατέρα της και γνωστό µουσικοσυνθέτη Ρόµπερτ Ουίλιαµς. Τις ηµέρες του Πάσχα, λοιπόν, τους ευχαριστήθηκε περισσότερο, αφού τόσο η ίδια όσο και ο αγαπηµένος της πέρασαν τον περισσότερο χρόνο µε τους δικούς τους, ο καθένας στο πατρικό του, κρατώντας χρόνο για τους δυο τους κάποια απογεύµατα και βράδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved