Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν είµαι εμφανισιακά όπως όταν ήµουν 20 αλλά έχω κερδίσει άλλα πράγµατα»
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Δεν είµαι εμφανισιακά όπως όταν ήµουν 20 αλλά έχω κερδίσει άλλα πράγµατα»

Το κατά πόσο την ενδιαφέρει η εξωτερική της εικόνα αλλά και πόσο καλή σχέση έχει με τον χρόνο αποκαλύπτει η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πάντα καταφέρνεις στις εµφανίσεις σου να είσαι κοµψή. Σε απασχολεί η εµφάνιση; Τι σηµασία παίζει στη ζωή σου;

Πιο πολύ στη δουλειά θα µε δεις να προσέξω, εννοείται, γιατί είναι κοµµάτι της δουλειάς µου και αυτό. Όµως, στην προσωπική µου ζωή είµαι πολύ πιο χαλαρή. ∆εν είµαι και πολύ τού να φτιαχτώ, αλλά από εκεί και πέρα είµαι γυναίκα, θέλω να προσέχω τον εαυτό µου - σε πολύ λογικά πλαίσια, όµως, και χωρίς τρέλες και εµµονές.

∆ηλαδή, είσαι χαλαρή µε τον χρόνο που περνάει;

∆εν έχω θέµα µε τον χρόνο. Νοµίζω ότι οι γυναίκες όσο περνάει ο χρόνος -επειδή είµαστε και πλάσµατα που είµαστε σε πολλή επικοινωνία µε το µέσα µας και επειδή όσο περνάει ο χρόνος το µέσα µας όλο και ωριµάζει και κατασταλάζει και ηρεµεί- γινόµαστε όλο και πιο όµορφες. Σαφέστατα δεν είµαι όπως όταν ήµουν 20 χρόνων -και στο σώµα και στο πρόσωπό µου- αλλά αυτό δεν µε ενοχλεί, γιατί έχω κερδίσει άλλα πράγµατα µέσα σε αυτά τα χρόνια. Αυτά τα πράγµατα είναι πολύ πιο σηµαντικά και µε κάνουν να νιώθω πιο όµορφα απ’ ό,τι αισθανόµουν στα 20, που µπορεί το δέρµα µου να ήταν πιο σφιχτό, αλλά µέσα µου δεν ήµουν σε τόσο καλή κατάσταση όσο είµαι τώρα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved