Δανάη Επιθυμιάδη: «Ήμουν αποφασισμένη να κυνηγήσω το όνειρο μου»
Showbiz

Δανάη Επιθυμιάδη: «Ήμουν αποφασισμένη να κυνηγήσω το όνειρο μου»

Η Δανάη Επιθυμιάδη μπήκε στην τηλεοπτική ζωή μας πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όταν άρχισε να... μουρμουρίζεις. Ήταν παιδικό της όνειρο να ασχοληθεί με την υποκριτική; Έδινε παραστάσεις στο σαλόνι και έκανε πρόβα μπροστά από τον καθρέφτη; 

«Εννοείται... Ήθελα να γίνω ηθοποιός από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μεγάλωσα μέσα σε μια οικογένεια με καλλιτεχνικές ανησυχίες, οπότε δεν υπήρχαν και πολλά περιθώρια για να με αγγίξει κάτι άλλο» τόνισε στο TV Έθνος.
- Μετά το σχολείο άνοιξες αμέσως την πόρτα των θεατρικών σπουδών;

«Κατευθείαν! Αρχικά έφυγα για Λονδίνο όπου έμεινα και σπούδασα θεατρολογία κάποια χρόνια και στη συνέχεια για Νέα Υόρκη.»

- Κι ας ήσουν τόσο μικρή; Το ταξίδι σου στον χώρο της υποκριτικής ξεκίνησε αμέσως, οπότε όλα αυτά υποθέτω πως έγιναν στα 19, 20 χρόνια σου!

«Δεν με ένοιαζε που ήμουν μικρή. Ένιωθα να πατάω γερά στα πόδια μου και ήμουν αποφασισμένη να κυνηγήσω το όνειρο μου. Ίσως επειδή γνώριζα τι ήθελα, ίσως γιατί ανέκαθεν πίστευα πως μόλις τελειώνει το σχολείο αρχίζει και η ζωή.»

-Οι γονείς σου ήταν το ίδιο ψύχραιμοι με σένα; Γιατί καλά, το Λονδίνο είναι και λιγάκι κοντά, η Νέα Υόρκη;

«Ναι, ήταν ψύχραιμοι, αν και η απόφαση για τη Νέα Υόρκη τους έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία, γιατί είχα κάνει από μόνη μου τα χαρτιά μου και περίμενα να με δεχτούν. Ε-κείνοι δεν γνώριζαν τίποτα... Πάντως δεν έχασαν την ψυχραιμία τους ή δεν ξέρω αν την όποια τους ανησυχία φρόντισαν να την κρατήσουν για τον εαυτό τους. Άλλωστε, μου είχαν εμπιστοσύνη γιατί ήμουν ώριμο παιδί. Ενώ παιδί 22 χρόνων στη Νέα Υόρκη δεν ξέρω πώς τα βγάζει εύκολα πέρα... Η αλήθεια είναι πως δεν τα βγάζει εύκολα πέρα, όμως δεν ήθελα να κυνηγήσω το όνειρο μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved