Έλλη Τρίγγου: «Δεν έχω αναπτύξει σχέση με την δημοσιότητα»
Showbiz

Έλλη Τρίγγου: «Δεν έχω αναπτύξει σχέση με την δημοσιότητα»

Η Έλλη Τρίγγου είναι ακόμα σπουδάστρια στη Δραματική Σχολή του Εθνικού και έχει προκαλέσει αίσθηση με την συμμετοχή της στην ταινία Sustan.

Πώς τα πάτε με τη δημοσιότητα, ειδικά όταν ενδέχεται να σας βρει ενώ δεν την έχετε προσκαλέσει;
«Δεν έχω αναπτύξει κάποια συγκεκριμένη σχέση με τη δημοσιότητα. Κάνω αυτό που έχω επιλέξει και το αντιμετωπίζω με σοβαρότητα, όπως του αξίζει»

Τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή σας; Έχετε πληγώσει κάποιον όπως τι Άννα; Μέχρι ποια θυσία θα φτάνατε;
«Ο έρωτας είναι κινητήρια δύναμη. Ο λόγος για να ζει κανείς και να ελπίζει. Εύχομαι να μην έχω πληγώσει κάποιον όσο η Άννα τον Κωστή. Η μεγαλύτερη θυσία που μπορεί κάποιος να κάνει στο όνομα του έρωτα είναι να μη σταματήσει να επαναπροσδιορίζει οτιδήποτε θεωρεί δεδομένο.

Η πρώτη ερώτηση ήταν πού σας βρίσκουμε. Η τελευταία είναι πώς σας βρίσκουμε: Χαρούμενη, ανυπόμονη, κουρασμένη, γεμάτη σχέδια;
«Είμαι γεμάτη ανυπομονησία για το αύριο, είμαι ευγνώμων για αυτά που έχω ζήσει μέχρι σήμερα, μα και βαθιά προβληματισμένη για αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Όσο όμορφα κι αν νιώθω με αυτό που κάνω, όσο κι αν με λυτρώνει η αγάπη μου γι' αυτό, με στοιχειώνει συνεχώς η σκέψη πως σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν παιδιά που πεινάνε ή τρέχουν να σωθούν από βόμβες. Εξοργίζομαι στην ιδέα ότι υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι αυτό δεν τους αφορά. Ελπίζω μια μέρα τα όνειρα μας, τα όνειρα των ανθρώπων, να είναι κοινά και να αφορούν μόνο την αγάπη, την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την ισότητα» εξήγησε στο περιοδικό Γυναίκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved