Λάμπρος Φισφής: «Πολλές φορές νομίζουμε πως το χιούμορ είναι μια υπερδύναμη»
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: «Πολλές φορές νομίζουμε πως το χιούμορ είναι μια υπερδύναμη»

Από νεαρή ηλικία ο Λάμπρος Φισφής είχε γνωρίσει και αγαπήσει το stand up comedy και ήθελε να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο είδος, παρόλο που ποτέ δεν έκανε θεατρικές σπουδές.

«Ξεκίνησα να γράφω κείμενα, να ανεβαίνω στη σκηνή και να παίζω. Δεν ξέρω αν έχω μετανιώσει που δεν πήγα σε δραματική σχολή. Το stand up είναι ένας κωμικός μονόλογος που, για να πετύχει και να διασκεδάσει το κοινό, χρειάζεται να το έχεις δουλέψει πολύ και με μεγάλη πειθαρχία. Οι δικές μου παραστάσεις έχουν ένα μεγάλο ποσοστό αυτοσχεδιασμού. Η πρόθεση μου είναι να ενώσω τον κόσμο και να του δώσω να δει πως έχουμε κοινά βιώματα» τόνισε στο People.

Ένας κωμικός ηθοποιός επιστρατεύει το χιούμορ του για να λύσει μια προ-σωπική παρεξήγηση; «Πολλές φορές νομίζουμε πως το χιούμορ είναι μια υπερδύναμη. Για μένα είναι απλώς μια άμυνα που κάποιες φορές σε βοηθάει. Οι κωμικοί ηθοποιοί είναι κα-νονικοί άνθρωποι και βιώνουν τα ίδια πράγματα με τους άλλους. Αν εμπλακείς σε έναν καβγά με τη γυναίκα σου, ό,τι επάγγελμα και να κάνεις, θα καταλήξεις να ζητήσεις συγνώμη» εξηγεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved