Φισφής: «Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και είχα πειστεί πως δεν είχα να δώσω κάτι παραπάνω»
Showbiz

Φισφής: «Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και είχα πειστεί πως δεν είχα να δώσω κάτι παραπάνω»

Το ευρύ κοινό γνώρισε τον Λάμπρο Φισφή μέσα από το «Κάψε το Σενάριο», μια δική του ιδέα που προβαλλόταν για δυο σεζόν από το Mega. Παρόλο που σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ο ίδιος αποφάσισε να την ολοκληρώσει. Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, θα έπαιρνε την ίδια απόφαση; 

«Είναι μια ερώτηση που απασχολεί κι εμένα...Όμως, τις αποφάσεις τις παίρνεις με βάση το τι συμβαίνει τη συγκεκριμένη στιγμή. Τώρα, που έχει περάσει ο χρόνος κι έχουν ξεχαστεί κάποια πράγματα, κρατώντας μόνο τις καλές στιγμές, θα σου απαντούσα "όχι". Οι λόγοι που αποφάσισα να μην το συνεχίσω ήταν σαφείς: Υπήρχαν οικονομικά προβλήματα και είχα πειστεί πως δεν είχα να δώσω κάτι παραπάνω. Η τρίτη σεζόν είναι πάντα πιο ριψοκίνδυνη, καθώς πρέπει να γίνεις ακόμα καλύτερος, και εκείνη την περίοδο δεν μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο. Δεν το έχω μετανιώσει. Ήταν μια ψύχραιμη απόφαση. Πάντως, χαίρομαι που γνωρίζεις ότι η εκπομπή ήταν να συνεχίσει, γιατί οι περισσότεροι νομίζουν πως σταμάτησε γιατί δεν πήγαινε καλά. Μάλιστα, ήθελε πολύ θάρρος από το κανάλι να δώσει χώρο σε μια τόσο διαφορετική εκπομπή» τόνισε στο People.

Τη φετινή σεζόν παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Quizdom στον Alpha. «Για μένα είναι μια ωραία εμπειρία, καθώς το παιχνίδι είναι ευχάριστο, γρήγορο και εμπνευσμένο από μια ελληνική εφαρμογή. Ως παρουσιαστής, προσπαθώ να φτιάξω ένα κλίμα παρέας όπου οι παίκτες θα νιώθουν άνετα. Δεν θα παρουσίαζα ένα οποιοδήποτε παιχνίδι». Όσο για το αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης; «Πάντα έχω άγχος για την τηλεθέαση, από την εποχή που είχα γράψει το σενάριο Η Γενιά των 592 Ευρώ. Δεν τα αγνοώ, ούτε μπορώ να μην ανοίξω το mail μου για να τα δω» επισημαίνει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved