Βούλα Πατουλίδου: «Ο άντρας μου είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Πέθανε και γύρισε»
Showbiz

Βούλα Πατουλίδου: «Ο άντρας μου είχε πρόβλημα με την καρδιά του. Πέθανε και γύρισε»

Η Βούλα Πατουλίδου και ο σύζυγός της είναι μαζί 32 χρόνια. Η σχέση τους έχει περάσει από διάφορες φάσεις και έχει δοκιμαστεί.

«Η σχέση μας είναι με τα πάνω της και τα κάτω της. Με τα όμορφα , με τα άγριά της, αλλά πάντα εκεί. Πιο πολλά χρόνια έχω περάσει με τον Δημήτρη , παρά με τους γονείς μου και τον αδελφό μου. Είναι μια σχέση που ξεκίνησε με πάρα πολύ δυνατές βάσεις, με πολλή πίστη ο ένας στον άλλον, με πολλή κουβέντα. Τα πιο βασικά, όμως, ήταν ο αυτοσεβασμός και ο σεβασμός. Πρέπει και να τον θαυμάζεις τον άλλο, γιατί αλλιώς «γεια σας». Έχουμε φτάσει και στα όρια του χωρισμού, αλλά δεν χωρίζεις έτσι εύκολα. Λες κάποια στιγμή «φτάνει», αλλά, αν αγαπάς, αιμορραγείς» εξήγησε στα Παραπολιτικά και συνέχισε για την περιπέτεια που είχε ο σύζυγος της με την υγεία του:

«Καρδιά. Πέθανε και γύρισε. Του Αγίου Γρηγορίου. Είναι αυτό που λες «λαδάκι υπάρχει ακόμα στο καντήλι». Είχαμε συμβούλιο στη Νομαρχία, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Δεν μπορώ να πάρω αναπνοή». Για καλή μας τύχη τότε είχε καρδιολογικό συνέδριο στη Θεσσαλονίκη και οι γιατροί δεν είχαν φύγει. Παθαίνει καρδιά και το καταλαβαίνω. Παίρνω έναν φίλο καρδιολόγο. Μπήκαμε όλοι στο αυτοκίνητο με τις πιτζάμες και πήγαμε στην κλινική «Αγιος Λουκάς» και σώθηκε. Τον χάναμε. Δόξα τω Θεώ τον έχουμε εδώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved