Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών: Ξεπέρασαν τα δύσκολα και απολαμβάνουν ξανά την ευτυχία τους
Showbiz

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών: Ξεπέρασαν τα δύσκολα και απολαμβάνουν ξανά την ευτυχία τους

Η ευτυχισµένη οικογενειακή ζωή που ξεκίνησαν µαζί σκοτείνιασε για λίγο. Αφορµή στάθηκε η επιλόχειος κατάθλιψη που θα µπορούσε να είχε γκρεµίσει τα πάντα. Η µεγάλη αγάπη, όµως, που µοιράζονταν οι δυο τους, αλλά και ο ερχοµός του γιου τους κατάφεραν να διώξουν τα γκρίζα σύννεφα από τη ζωή τους.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Σαβράνη και τον σύντροφός τη, γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο που πλέον μπορούν να χαµογελούν και κυρίως η ηθοποιός, η οποία για ένα µικρό -ευτυχώς- χρονικό διάστηµα είχε χάσει τον εαυτό της. Ο εφιάλτης αυτός, όµως, ανήκει οριστικά στο παρελθόν για την ίδια, αλλά και τον σύντροφό της, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό της βράχος ακλόνητος, µέχρι εκείνη να καταφέρει να ξεπεράσει την κατάθλιψη που καταρρακώνει αρκετές νέες µητέρες. Με χαµόγελα πλέον και µε πολλή όρεξη για τις νέες προκλήσεις του µέλλοντος, οι δυο τους απολαµβάνουν την οικογενειακή ευτυχία που τους χαρίζει καθηµερινά ο µόλις ενάµισι έτους γιος τους. Αυτά τα διάπλατα χαµόγελα χάρισαν και πριν από λίγες ηµέρες ο Κωνσταντίνος και η Κατερίνα στον φωτογραφικό φακό, που τους απαθανάτισε σε βραδινή τους έξοδο. Το ερωτευµένο ζευγάρι, σύμφωνα με τη real, βρέθηκε να δειπνεί στο bar-restaurant «Dames» και έδειξε να απολαµβάνει τη βραδιά. Αλλωστε, σπάνια, λόγω του γιου τους που βρίσκεται σε τόσο τρυφερή ηλικία, καταφέρνουν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο για να τον αφιερώσουν στους δυο τους και την προσωπική τους διασκέδαση. Έτσι, εκείνο το βράδυ έδειξαν να το κατευχαριστιούνται, µε τον Κωνσταντίνο να αγκαλιάζει τρυφερά τη γυναίκα της ζωής του και εκείνη µε πολύ ανεβασµένη διάθεση να τον φιλά µε πάθος και πολλή αγάπη.
Το ταιριαστό ζευγάρι µαζί µε τον µονάκριβο γιο του απολαµβάνει την καθηµερινότητά του σε µία ήσυχη γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο και κάνει όνειρα για το µέλλον. Τίποτα πλέον δεν δείχνει ικανό να επηρεάσει αρνητικά αυτή την όµορφη περίοδο που βιώνουν, µε την Κατερίνα να έχει αφοσιωθεί πλήρως στον πιο όµορφο ρόλο της καριέρας της, αυτόν της τρυφερής µαµάς για τον πρίγκιπά της. ∆εν λείπει, όµως, από τη ζωή της και η δηµιουργικότητα, µιας και εδώ και λίγο καιρό έχει αφοσιωθεί στην επιχείρηση που έχει ξεκινήσει µε αξεσουάρ -κυρίως παπούτσια- για γάµο. Πρόκειται για δικές της δηµιουργίες που εκθέτει σε έναν πολύ όµορφο χώρο στου Ψυρρή, τον οποίο επισκέπτονται οι µέλλουσες νύφες που θέλουν να ξεχωρίζουν στην πιο όµορφη ηµέρα της ζωής τους. Όσο για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, αυτόν τον καιρό παίζει στο πλευρό της Μαρίας Ναυπλιώτου στην παράσταση «Άννα Καρένινα», που ανεβαίνει από το Εθνικό Θέατρο στη σκηνή «Μαρίκα Κοτοπούλη« στο «Rex».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved