Μπουρδούμης – Βάλαρης: Η φιλία, η συνεργασία και οι... κριτικές
Showbiz

Μπουρδούμης – Βάλαρης: Η φιλία, η συνεργασία και οι... κριτικές

Mε αφορμή το θεατρικό έργο «Μr.Love» ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Γιώργος Βάλαρης μιλούν στην εφημερίδα Αγορά για τη φιλιά τους, που κρατά πολλά χρόνια αλλά και για το πώς τα πάνε με τις κριτικές.

Πόσα χρόνια γνωρίζεστε;
Γιώργος: “Τουλάχιστον δεκατρία με δεκατέσσερα χρόνια, αφού πρώτη φορά συνεργαστήκαμε σε μια παράσταση που έκανα στο θέατρο Αποθήκη τη σεζόν 2002-3. Εκτοτε είχαμε μια αμοιβαία καλλιτεχνική εκτίμηση και λέγαμε πολύ συχνά να συνεργαστούμε και να που ήρθε πολύ σωστά το πλήρωμα του χρόνου και μας δικαίωσε”


Αλέξανδρος: “Με το Γιώργο είμαστε φίλοι εδώ και μια δεκαετία, ζούσαμε στην ίδια γειτονιά, στο Π. Φάληρο και τα λέγαμε συχνά. Σε αυτό το έργο, κάτω από την παραγωγή του Τάσου Παπανδρέου στο Μικρό Γκλόρια και συνεργαστήκαμε πολύ αρμονικά. Δεν είμαι τόσο κάθαρμα όσο ο Μr. Love (σ.σ.γέλια) Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας άλλα λέει και άλλα κάνει, κάτι που είτε από πρόθεση είτε από άμυνα το έχουν κάνει οι περισσότεροι”


Με τις κριτικές πως τα πάτε;
Γιώργος: “Σαφώς με επηρεάζουν και με προβληματίζουν μόνο αν έχουν μια εγκυρότητα. Προσπαθώ να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Όταν όμως είναι κακοπροαίρετες με εκνευρίζουν αφάνταστα γιατί ο κόπος στη δουλειά μας είναι πολύ μεγάλος για να κρινόμαστε από τον καθένα”


Αλέξανδρος: “Δεν ασχολούμαι φανατικά, αλλά σίγουρα θα διαβάσω πράγματα, θα δω τι είναι αυτά που γράφονται και πως γράφονται. Με τα χρόνια έχω αποκτήσει μια εμπειρία να βλέπω την πρόθεση αυτού που γράφει κριτική το λάβω πολύ σοβαρά υπόψιν μου”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved