Θεοχάρης Ιωαννίδης: “Με έπαιρνε η μάνα μου τηλέφωνο κλαίγοντας”
Showbiz

Θεοχάρης Ιωαννίδης: “Με έπαιρνε η μάνα μου τηλέφωνο κλαίγοντας”

Για την επιλογή του να πάει στην Αμερική σε ηλικία μόλις 15 ετών και χωρίς συνοδεία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

“Είχα βρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδα­στών που έδινε την ευκαιρία σε μαθητές να φοιτήσουν σε σχολείο του εξωτερικού. Πήγα λοιπόν για μία χρονιά, όταν τέλειωσα το γυμνάσιο, και, κάνοντας την οικογένεια που με φιλοξενούσε εκεί να με αγαπήσει, έμεινα σε όλο το λύκειο. Για να καταλάβεις το απολυτήριο μου το έχω πάρει από σχολείο στη Μινεσότα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η μάνα μου κλαίγοντας, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω το όνειρο μου. Η μητέρα μου από τότε μου έλεγε: «Ένα πράγμα θα σου ευχηθώ. Να μην κάνειςπαιδί και σου μοιάσει», λέει στο περιοδικό ΟΚ.

Κυνηγά το δράμα και όταν είναι ερωτευμένος ο ηθοποιός;
“Όχι. Συνήθως ήμουν πολύ ευθύς στις σχέσεις μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν κάνω ακραία πράγματα όταν είμαι ερωτευμένος. Έχω παρατηθεί τη δουλειά μου και έχω αλλάξει χώρα για έναν έρωτα. Όταν έφυγα από παν Ελλάδα και μετακόμισα για δυο χρόνια στην Αγγλία, το έκανα επειδή ήμουν ερωτευμένος. Άφησα τα πάντα και ξεκίνησα ουσιαστικά από το μηδέν”.

Όσο για το αν το μετάνιωσε;
“Όχι. Γιατί να το μετανιώσω; Ίσα ίσα που ένιωσα ότι είμαι ελεύθερος. Ακούω πολλούς που μέγαλώνοντας επιδιώκουν τη σταθερότητα στη ζωή τους. Θέλουν να έχουν μία μόνιμη δουλειά, ένα σπίτι, με αποτέλεσμα τελικά να γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι του εαυτού τους. Εγώ δεν θέλω να λειτουργώ έτσι. θέλω, όταν δεν μου αρέσει κάτι, να μπορώ ανά πάσα στιγμή να φύγω”, καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved