Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Όταν έχασα το παιδί μου έκλαψα και πόνεσα»
Showbiz

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Όταν έχασα το παιδί μου έκλαψα και πόνεσα»

Τον μεγάλο της καημό που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά, εκφράζει σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Ζωζώ Σαπουντζάκη...

«Όταν παντρευτήκαμε με τον Ανδρέα (σ.σ. το δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη), ήμουν έγκυος, αλλά έπαθα παλίνδρομο κύηση» λέει η μεγάλη μας ηθοποιός γυρνώντας τον χρόνο πίσω σε κάτι που την έχει πονέσει πολύ. Η ίδια συνεχίζει: «Είχα τέτοιο καημό... Θυμάμαι, ότι όταν έχασα το παιδί, καθόμουν στη γωνία του σπιτιού, στο γκρεμό και έκλαιγα συνέχεια. Δεν ήθελα τίποτα. Μετά, άφησα την ιδέα να γίνω μάνα. Για να κάνω παιδί, έπρεπε να καθίσω. Νόμιζα ότι μπορούσα να χορεύω, να κάνω αμερικάνικο σπαγκέτο και να κάνω και παιδί. Με έφαγε το θέατρο!»
Η ίδια πάντως δεν δείχνει μετανιωμένη που δεν έκανε παιδί: «Και παιδί να είχα, θα έφευγε. Είναι εγωιστικό να νομίζεις ότι θα έχεις το παιδί σου μια ζωή μαζί σου. Τα αγαπάω τα παιδιά πάρα πολύ. Έχω ανίψια; Ξέρεις κάτι; Είναι ωραία στη ζωή όταν μεγαλώνεις να έχεις έναν σύντροφο».
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη επίσης παραδέχεται: «Φοβάμαι. Είμαι δειλό πλάσμα στη ζωή μου. Μπορεί στη δουλειά μου να είμαι ζωντανή και δυναμική, στη ζωή μου όμως ήμουν πάντα αδύναμη».
Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved