Μάρκος Σεφερλής: Δεν φαντάζεστε ποιος βοηθάει τον Σεφερλή στην παιδική παράσταση
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Δεν φαντάζεστε ποιος βοηθάει τον Σεφερλή στην παιδική παράσταση

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει μια... απροσδόκητη βοήθεια.

Την παιδική παράσταση που έκανε έρχονταν να τη δουν και μεγάλοι. Πώς το καταφέρνει αυτό;

«Στις βραδινές μου παραστάσεις έρχονται πολλά παιδιά και στην παιδική παράσταση που έκανα για 5 χρόνια, που το θέμα ήταν παιδικό, άρεσε πολύ και στους μεγάλους. Ίσως αυτό συμβαίνει, γιατί τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο. Δεν αντιμετωπίζω τα παιδιά σαν τα νιάνιαρα που πρέπει γα βλέπουν τους ηθοποιούς επάνω στη σκηνή να κάνουν χαζά, παιδικά πράγματα, για να γελάσουν. Τα αντιμετωπίζω σαν μεγάλους» τόνισε στο Λοιπόν.

- Ο Χάρης, ο γιος σου σε βοηθάει σε βοηθάει σ' αυτό;

«Με βοηθάει όταν κάνω παιδική παράσταση ή βραδινή, ρωτάω κάποια πράγματα αν τα ξέρει ο πολύς κόσμος, τα παιδιά… Αν θέλω να χρησιμοποιήσω ένα τραγούδι… Έβαλα ένα τραγούδι στην παράσταση γιατί άκουγα τον Χάρη να το λέει στο σπίτι. Είδα ότι έχει περάσει στα μικρά παιδιά, άρα είναι κάτι που το ξέρουν μικροί και μεγάλοι»
-Έχεις αλλάξει κάτι λόγω συμβουλής που σου έδωσε ο γιος σου;

«Ναι, αμέ. Το παιδί δεν το ξεγελάς, θα σου πει αυτό που θέλει ευθέως χωρίς να το ωραιοποιήσει, χωρίς σάλτσες. Έχω μια τέτοια σχέση με τον Χάρη. Δεν είμαι άνθρωπος που έχω περάσει στα συγγενικά μου πρόσωπα είτε στους συνεργάτες μου ότι θέλω να ακούω πάντα καλά λόγια. Έχουν το θάρρος να μου πουν αυτό που βλέπουν, που θέλουν, που αισθάνονται, ξέροντας ότι το κάνουν για το καλό μου και της δουλειάς. Έτσι και ο Χάρης, μου λέει τη γνώμη του, που την υπολογίζω πολύ, και αν χρειαστεί κάτι να το αλλάξω, θα το κάνω. Στην παιδική παράσταση με είχε βοηθήσει με κάποιες λέξεις που τον ρωτούσα και ακόμα το θυμάται και μου το λέει: «θυμάσαι, μπαμπά, τότε που σε είχα βοηθήσει στο "Ζυμαρούλη";».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved