Διονύσης Ζάχος: «Πάντως, δεν ευθύνομαι μόνο εγώ…»
Showbiz

Διονύσης Ζάχος: «Πάντως, δεν ευθύνομαι μόνο εγώ…»

Ο Διονύσης Ζάχος έχει χαράξει δική σου πορεία. Δεν τον έχουμε δει να συμμετέχει σε κάποια ομαδική παράσταση του είδους που υπηρετεί. Γιατί;

«Θα ήταν μεγάλη μου η χαρά, αλλά, όπως έλεγε ο παππούς μου, «όπου υπάρχει αλλά, υπάρχει και πρόβλημα», θέλω να ευχαριστήσω πολύ σημαντικούς παραγωγούς, ανθρώπους του θεάτρου, οι οποίοι μου έχουν κάνει προτάσεις να κάνω επιθεώρηση, όπως ο κ. Τάγαρης» τόνισε στο Λοιπόν.

- Γιατί δεν δέχτηκες;

«θέλω να έχει σφραγίδα αυτό που κάνω, και οι παραστάσεις μου. Αυτό συντελεί στο να είμαι μοναχικός καβαλάρης. Κάνω μια μοναχική καριέρα, δεν έχω τρελές συνεργασίες στην πορεία της καριέρας μου, μέσα στα 16 χρόνια. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλω να έχω σφραγίδα σ' αυτό που κάνω. Από την άλλη, είμαι 2,5 ώρες στη σκηνή, κάνω πάνω από 50 φωνές, αυτό που στήνω είναι μια επιθεώρηση, δεν είναι μόνο μίμηση. Αφού μπορώ και στήνω μια επιθεώρηση μόνος μου, μέχρι να έρθει κάτι ανάλογο, που θα μου αρέσει για να κάνω, μια σύμπραξη, θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Πάντως, δεν ευθύνομαι μόνο εγώ.»

-Ποιος άλλος ευθύνεται;

«Αν θέλεις ένα παράπονο, συνάδελφοι ή θεατρικοί επιχειρηματίες στην Ελλάδα έχουνε το κακό να βάζουν ταμπέλες στους ανθρώπους. Τους είναι πολύ δύσκολο, επειδή μου έχουν βάλει την ταμπέλα του μίμου, να με δεχτούν ως ηθοποιό, οπότε δεν φταίω απόλυτα εγώ, είναι μοιρασμένη η ευθύνη στο ότι δεν έχω συνεργασίες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved